באמצעות הגרופון מצאתי מספרה ברחובות. תכננתי לעשות החלקת קרטין שהיא משקמת אבל פחות מחליקה לאחר שקבעתי איתה ובאתי אליה היא הצליחה לשכנע אותי לעשות החלקה יפנית שהיא טובה יותר ושבעזרתה אני לא אצטרך לעשות מחליק או פנים. היא עשתה לי את ההחלקה ושלימתי לה באשראי על סך 1000 שח. אחרי 4 ימים של המתנה עם החומר חפפתי והשיער היה מתולתל בשורשים שלו. פניתי אליה וצילמתי לה את התמונות והיא אמרתי לה שאני לא מרוצה ושזה לא בסדר אז היא אמרה שאני יבוא לתיקון. לאחר התיקון חפפתי ועדיין השיער שלי מתולתל..אומנם טיפה פחות אבל בכל זאת לא שילמתי על תוצאה כזאת.. פניתי אליה להחזר כספי כי אני לא מוכה לשהיא תשים ליש ום חומר נוסף על השיער כי הוא גם ככה נקרע קצת מההחלקות שלה. היא לא מוכנה להחזיר שום כסף..אמרתי לה שאין לי בעיה שתחזיר לי 700 לפחות ולא את כל הסכום בגלל שהיא עבדה. אמרתי לה שאני הולכת לתבוע אותה כי אני לא מוכנה לוותר כי זה כסף שעבדתי עליו. וכל ההתנהלות הזאת נעשית באמצעות הווצאפ ככה שיש לי הכול כתוב..וגם תמונות של לפני ואחרי של השיער לאחר שהגשתי את התביעה הייתי צריכה להביא לה דיסק עם התמונות של השיער ואז היא שלחה לי הודעה שהיא רוצה להגיע לפשרה לעשות לי החלקה חדשה או להחזיר לי 500 שח. השאלה שלי האם כדאי לי להמשיך לתבוע או להסכים ל500 שח ?
גלעד
שלום,
הבחירה בפשרה תלויה בך.
בכל מקרה לא ראיתי את כתבי הטענות, אינני יודע על איזה סכום תבעת ואינני מכיר את הראיות שצירפת לבית המשפט, כך שאין לי כלים לבחון את שאלתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בהמשך למה שכתבת:שאלתי אם להסכים לזה בגלל שאני מפחדת שאולי אני לא יזכה במשפט..
אז רציתי לדעת האם יש סיכוי שאני לא יזכה?
תבעתי אותה על 2000 כי האמת לא ידעתי על כמה אני יכולה שזה יהיה בגדר ההיגיון...
ההחלקה אמורה לעשות לי שיער חלק לגמרי ויש לי התכתבות איתה שהיא אומרת שהשיער יהיה חלק ואין לי מה לדאוג..אני הבאתי תמונות של השיער, ומהאינטרנט מידע על מהי החלקה ומה הפעולות שלה, גם תהליך ההחלקה שצריך לעשות שאותו היא לא עשתה כמו שאמור להיות...
האם זה מספיק הוכחות? האם כדאי לי להמשיך או להסתפק רק בחצי מהסכום כהחזר
שלום שני,
שוב אגיד את הדברים. אינני יכול לתת חוות דעת על סמך הדברים שאת מתארת בטח כאשר הוגשו כתבי טענות. זה לא יהיה רציני.
אגיד בזהירות כי בתי המשפט נוטים להגיע לפשרות ולא לתת פסקי דין ולכן עלול לקרות מצב שבו הגשת תביעה המתנת חצי שנה לדיון ובסוף השופט יקבע פשרה של 1,000 ש"ח.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר