שלום,
אני לקוחה של אורנג' כבר הרבה שנים לאחרונה צרפתי את בעלי למסלול של החברה בה אני עובדת. כאשר ביררתי עם שני נציגים של החברה כי מדובר בהתחייבות לשנה וחצי בלבד ואחריות מקיפה. ובמעמד החתימה עם נציג המכירות נאמר לי שוב כי ההתחייבות לשנה עם אחריות מקיפה. התברר לי לאחר חתימה כי אני מחוייבת לשלוש שנים כיוון שזוהי תוכנית ועדים. אחריות אולי מקיפה אך עדיין עלי לשלם סכומים גבוהים במידה ויש נזק למכשיר. מאז קרו מספר מקרים שנציגים שלהם מסרו לנו מידע כוזב ולאחר מכן התנערו מאחריות. ושוב אני נתקלת באותה בעיה כאשר אורנג' מתנערים מאחריות וטוענים כי הסוכן שלהם (במעמד החתימה התקשר לברר זמן אחריות ונמסר לו שנה וחצי) הוא האחראי הבלעדי והם אינם קשורים אליו.
מה אני יכולה לעשות השקרים כבר מציפים את היכולת להתמודד איתם - כל פעם זה משהו אחר - איך ניתן להשתחרר מהם?
ערב טוב,
יש לבחון האם תוכלו להוכיח שניתנה לכם הבטחה סותרת מאחר ואם תצליחו להראות שנציג השירות אכן הבטיח, תגבר ההבטחה שלו על האמור בחוזה.
אם יש לכם עדים הדבר יכול לעזור. ניתן להקליט את נציג השירות. לצורך כך יש להיפגש עם אותו נציג ולשאול שוב אותה שאלה ולקבל אותה תשובה מטעה.
בכל מקרה ממליצה לפנות בכתב אל החברה ולהסב את תשומת ליבה להטעיה הבוטה שאלמלא קיומה לא הייתם מתחברים לשירות. שלחו העתק המכתב למפקח על חברות הסלולר ולמועצה הישראלית לצרכנות (ציינו זאת בסוף מכתבכם - העתק :....).
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
אני מנסה להשיג את הסוכן ובכל מקרה מעכשיו אני מקליטה כל שיחה עימם .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר