שלום רב.
רכשתי טלויזיה דרך חברת אורנג. הטלויזיה לא סופקה במועד הספקה הראשון שנקבע. כמו כן גם לא במועד השני והשלישי. במשך 10 ימים הטעו אותי הנציגים של חברת אורנג לגבי ההספקה של הטלויזיה וקבעו מועדי הספקה אשר ידעו שהם לא יעמדו בהם (מיכיוון שהם אמורים לספק אותה לחברה חיצונים והחברה החיצונית אמורים לספק ולהתקין אותה) שלאחר שלושה פעמים שקבעו איתי הסתבר שלא הם מספקים אלא חברת ניו-פאן מספקת ומתקינה לאחר שהם מקבלים את הטלויזיה מאורנג. המועד הרביעי נקבע מול חברת ניו-פאן והטכנאי הכן הגיע אבל אז הסתבר שמחברת אורנג נמסר להם שהם צריכים לעשות רק התקנה שולחנית למרות שהעיסקה היתה הספקה והתקנה על הקיר עם זרוע.הטכנאי אף הוכיח לי שבמסמכי הספקה רשום הספקה בלבד ללא התקנה ואם ברצוני לעשות התקנה על הקיר אז יהיה עלי לשלם מכיסי 180 שח. לאחר שיחה עם נציגת אורנג נמסר לי שחברה אחרת (ולא חברת ניו-פאן)תספק לי את ההתקנה.
לאחר שהטכנאי של ניו-פאן הלך מבלי להתקין לי את הטלויזיה אלא השאיר אותה סגורה בקרטון עכב זה שנאמר שחברה שונה תעשה לי את ההתקנה. יצרתי קשר נוסף אם שרות לקוחות אורנג ואז התברר שהנציגה הקודמת טעתה שכן חברת ניו-פאן עושה את ההתקנה אך הם שכחו לעדכן אותם אז נאמר לי להזמין את המתקין שוב לשלם את 180 שח שהוא מבקש והם ידאגו לפצות אותי בסכום בחשבונית. ברצוני לציין שקימות מספר הקלטות של השיחות מול הנציגים. במהלך כל הזמן המדובר הנציגים הטעו אותי ואף דיברו בצורה מזלזלת ובאחת הפעמים אף ביטלו לי את העיסקה ללא ידיעתי וללא אישורי. קיים תיעוד כרונולוגי של כל השתלשלות האירועים.
שלום,
קראתי את הדברים. איך אני יכול לעזור ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום רב. רציתי לדעת האם קיימת עילה לתביעה , כתוצאה משירות לקוי של חברת פרטנר הפסדתי 3 ימיי עבודה בנוסף לעוגמת נפש גדולה שנגרמה לי .
קבעו איתי שלושה מועדים ולא סיפקו בהם את המתבקש ביזבזתי שעות על גבי שעות בשיחות עם נציגים שלא ידעו לתת לי תשובות הובטח לי שמנהלים יחזרו אלי ולא דאגו לחזור אלי .
העיסקה כללה זרוע לטלויזיה והתקנה ואחרי כל מדורי הגהינום שעברתי איתם שהטלויזיה הגיע סוף סוף היא לא הותקנה לי כי לא הוסיפו את זה בהזמנה שנשלחה לספק ובעצם רק אחרי שלא הגיעו במועד השלישי שנקבע איתי נאמר לי שניו פאן בכלל מספקת לי את הטלויזיה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר