אני לקוח שרכש לצערי ממחסני חשמל מלפני חצי שנה מתצוגה ,מקרר חדש מסוג סמסונג בעלות של 11000 ש"ח שבו חויובו לפני שיש לי אחריות על המוצר למשך 10 שנים ושנה ראשונה אחריות על כל חלקי המקרר כולל הכל,לאחר שבוע ימים מקבלת המקרר נשבר ידית של המקפיא שממקום למטה ומאז שפתחתי קריאה ,הגיע אליי טכנאי מטעם שירות סמליין והטכנאי טען בפניי שאין אפשרות להחליף ידית כי לדבריו כל התושבת של הידית שבורה מבפנים ועל כך לא מן הנמנע להזמין דלת חדשה,מאז עבר קרוב לחצי שנה שאני בלי ידית למקפיא שבעקבות כך ידה של ילדתי הקטנה נתפסו לה האצבעות מספר פעמים שנאלצנו פעם אחת להגיע לבית חולים כי הסגירה של דלת המקפיא נסגר בווקום,כמו כן ברצוני לציין שיצרתי קשר מספר רב של פעמים עם החברה המבטחת של המוצר שמפעם לפעם דוחים אותי מחדש שלטענתם החלק חילוף לא במלאי ועוד תירוצים נוספים שנמצא במאגר של דחיית הלקוחות ועד עכשיו איני קבלתי שירות לא חזרו אליי בתשובות וכמובן מתנערים מאחיריות עלפי החוזה שיש ברשותי,אשמח שתעזרו לי ונוכל לקדם את תביעתי כנגד החברה מרמרה את לקוחותיה
שלום,
אתה מוזמן ליצור איתי קשר לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר