שלום,
רכשתי 3 קופונים שונים דרך אתר קופונים.
1. אחד מהקופונים זה שובר למסעדה שפג התוקף שלו יום לפני שרציתי לממש אותו. פניתי למסעדה על מנת להאריך, והפנו אותי לאתר הקופונים. פניתי אליהם, והם ענו נחרצות שלא ניתן להאריך או לבטל, כי זה מנוגד לחוקים שלהם. חשוב לציין שהקופון הזה עדיין ניתן לרכישה באתר שלהם. האם יש להם את הזכות לא לאפשר לי לממש אותו?
2. שני קופונים נוספים נרכשו לאטרקציות, אך לא ניתן יהיה להגיע לשם, ולכן ביקשתי לבטל, אך הם טוענים שלאחר 14 ימים לא ניתן לבטל (למרות שבאתר שלהם רשומה אפשרות במקרים חריגים כן לבטל, זה אומר שהם כן יכולים לבטל).
מה אפשר לעשות? זה כאילו הכסף שלי שבוי אצלם ומתנהלים אך שהם רוצים. חוץ מזה שיש להם גם טלפון שרות לקוחות, אך לא עונים שם ושעות אפשר להיות על הקו ולא יענו. ואז כששולחים להם הודעה בפייסבוק הם מציעים להעביר את הפרטים בהודעה פרטית..........
ממש מקומם!!
מה אפשר לעשות? האם יש דרך להאריך/לבטל את השוברים??
המון תודה.
שלום,
בכללי אומר כי עליך לפעול על פי הכללים עליהם חתמת מול החברה וכמובן הכללים צריכים להיות על פי החוק.
על מנת שאוכל לענות על שאלתך עליי לבחון את ההסכם עליו חתמת ולהשוות את ההסכם והתקנון לחוק.
לפיכך במידה ואתם מעוניינים בייעוץ וסיוע משפטי בעניין, אנא צרו איתי קשר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר