שלום,
בחודש דצמבר האחרון רכשתי עבור בעלי מכשיר lg g2 דגם D802. אישור ההזמנה שנשלח וגם הקופסה של המכשיר שהתקבלו אישרו שאכן המוצר שהגיע הוא הדגם שהוזמן. לפני כשבועיים המסך של בעלי נשבר ופנינו למעבדה לתקנו, התשובה שקיבלנו לאחר פירוק המכשיר היא שהמכשיר עצמו רשום כדגם D802 אך בפועל החלקים שלו שייכים לדגם D800/801 משמע, המכשיר מחודש!! כאשר בדקתי בתעודת האחריות, בדגם הם רשמו g2 בלבד ולא ציינו דגם ספציפי כך בעצם הם בטח מכסים את עצמם. האם יש משהו שאני יכולה לעשות? כחצד לפנות אליהם על מנת לקבל את אשר הזצנתי באמת? אני שילמתח על מכשיר חדש מדגם מסוים וקיבלתי דגם אחר, מה באפשרותי לעשות?
שלום,
עליך לפנות בעניין זה עם הראיות שבידיך לחברה (לבד או באמצעות מכתב מעו"ד) ולדאוג לבטל את העיסקה או לקבל פיצוי כספי.
במידה וזה לא יעזור, תוכלי לפנות למועצה לצרכנות, הרשות להגנת הצרכן וסחר הוגן ולהגיש תביעה בהליך של תביעות קטנות כדי לבטל את העיסקה ולקבל פיצויים בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
