שלום נרשמתי לשתיי קורסים קצרים שכל אחד מהם הוא לשישה מפגשים אצל מישהי בבית. שווי כל קורס 2000 ש"ח. התחלתי את שניהם במקביל תוך כדי אחד הקורסים הבנתי שהוא לא עונה על צרכיי וכל מה שדובר בהתחלה בעצם לא הביא את עצמו לביטוי בקורס דיברתי איתה שאיני רוצה להמשיך כי הקורס לא מדבר אליי והיא שיכנעה אותי להגיע לעוד מפגש ושעדין איני יכולה לדעת שזה לא בשבילי אחרי שהבנתי סופית גם אחרי המפגש הזה שאיני רוצה להמשיך דיברתי עם בעלה שהוא מנהל את הצד השיווקי והוא רצה שאתחיל את הקורס מהתחלה מה שלדעתי לא יעזור וגם לא רציתי עברו מס שבועות בגלל עומס בעבודה נאלצתי לדחות גם את הפגישות בקורס השני ובמקביל גם מכרתי את הרכב שלי. נוטרו לקורס הנוסף שתי מפגשים שלחתי לה הודעה שברצוני להפסיק את הקורס כי אין לי זמן ואיך להגיע אלייה יותר והיא אמרה שאין בעיה והיא תתן לי החזר כספי שאלתי אותה אם זה על שתיי הקורסים והיא השיבה שכן לאחר יומיים שהתכתבנו שוב בכדי שאעביר לה את פרטי החשבון היא טענה שאני מזוכה רק על קורס אחד שלא הייתי מרוצה ואת השני בגלל שאני הפסקתי זו בעיה שלי ואני לא מקבלת החזר משמע 650 הלכו לפח. אני רוצה לדעת אם ניתנת לה האפשרות לגבות סכום מלא ולחייב אותי להגיע לשאר המפגשים גם שאיני רוצה ויכולה כאשר לא נחתם שום הסכם בינינו אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
שלום,
האם חתמת על הסכם / חוזה כלשהוא לצורך הקורס ?
האם החוזה מתייחס למקרים בהם מבטלים את הקורס באמצע ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לא נחתם דבר בינינו
שלום,
אם כך, יש לפעול על פי הקבוע בחוק, לבטל את העסקה ולקבל את כספך.
גם אם זה סגרנו מראש לשישה מפגשים אין ביכולתה לחייב אותי להמשיך? אשמח לדעת מהו החוק לגבי זה בכדי שאוכל לפנות אליה בבטחה
אין חוק ספציפי לעניין.
החוקים הרלוונטים הם חוק החוזים חוק הגנת הצרכן ותקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה).
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר