שלום, לפני כשלושה וחצי חודשים קניתי רדיאטור יד שניה ב250 ש"ח. לא היה באפשרותי לאסוף אותו בעצמי כיוון שלא הייתי עם רכב אז נציגה בשמי הלכה לאסוף אותו עם הרכב וביצעה את הרכישה (עסקה מרחוק). בביתי הוא תחילה עבד תקין, אך כעבור שבועיים הבחנתי בכך שהוא מפיץ ריח רע. כעבור שבוע נוסף הבחנתי כי הוא מתיך את מפצלי החשמל ואת השקעים בחדרי וחדלתי מלהשתמש בו משום שהנחתי שאין לי מה לעשות עם זה לאחר שהמוצר נרכש יד שניה ולא קיבלתי איתו קבלה/אחריות. היום החלטתי להתקשר לבעל המוצר בכוונה להחזירו ולקבל תמורתו את הכסף והוא מסרב משום שלטענתו הוא מכר לי מוצר תקין וכלל הנראה צריכת החשמל בבית שלי לא מספיקה עבורו. יש מה לעשות בנדון? המוצר לא משמש אותי ואני רוצה להחזירו ולקבל את כספי בחזרה. האם יש חוק שמתקף את העניין?
תודה
שלום,
מכיוון שרכשת את המוצר כמוצר יד שניה מאדם פרטי, חוקי הגנת הצרכן ותקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) לא חלים במקרה זה.
יהיה עליך לדבר עם המוכר ולנסות להגיע לפתרון או להגיש בעניין זה תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר