שלום, אודה על עצה/ הכוונה במצב הבא: סיפקתי שירותים לחברה שלא שלמה לי. הגשתי נגדם תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות, אך כתב התביעה שנשלח לכתובת הרשמית שלהם חזר. ברשם החברות, במשרד הפנים ובאינטרנט הופיעו עוד כמה כתובות אך כולן היו שקריות - בכל מקום הדואר חזר וכשנגשתי למקום אנשים אמרו שלא שמעו על חברה כזו/ אדם כזה (מנהל החברה.)
בבית המשפט לתביעות קטנות נתנו לי 3 חודשים למצוא אותו ולשלוח לו את כתב התביעה. האם עדיף לי לפנות לבית משפט השלום (כי יש לי את מספר ת"ז שלו ואולי יוכלו לעקל את חשבונו מבלי שאצטרך למצוא אותו?) או האם כדאי להמשיך בתהליך בתביעות הקטנות ולשכור חוקר פרטי? במקרה שאשכור חוקר פרטי, האם מובטח לי שהוא ישלם את כל ההוצאות האלה (כלומר, האם יהיה באמת אפשר לאכוף עליו שישלם, או שיש סיכוי שהוא יצליח להתחמק גם מזה?)
בתודה מראש
טל ד.
שלום טל,
אין זה משנה איך את מגישה את כתב התביעה (בבית משפט לתביעות קטנות או בבית משפט שלום) את חייבת לציין את הפרטים המלאים והנכונים של מי שאת תובעת.
את מוזמנת לפנות אליי ואשתדל לעזור לך בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר