רכשנו פינת אוכל וסלון בחנות ידועה בת אביב-יפו ביום שישי האחרון, ביום שבת - מוצאי שבת התקשרנו לבטל, כשהתקשרנו לבטל את העסקה נאמר לנו במפורש שאין דמי ביטול ויוחזר לנו הסכום המלא, סך המקדמה 2,300 ₪, הדבר היחיד שנתבקשנו זה להגיע ביום ראשון בכדי לבצע את ההזמנה כי אין ביטולים דרך הטלפון, כאשר הגענו ביום ראשון בבוקר בעל העסק החליט לגבות סכום של דמי ביטול בסך 800 ₪ ובנוסף לשלוח מכתב לרואה חשבון שלו על ביטול עסקה, האם אני בתור לקוחה אמורה לשלוח מכתב לרואה חשבון שלו? צריכה לשלם סכום גבוה כזה? הרי יום לפניי נאמר לי במפורשות "תגיעי לחנות, אולי אפילו נשכנע אותך לא לבטל את העסקה" - שאלתי שוב יש דמי ביטול? "לא, הסכום יוחזר במלואו". מה עליי לעשות ?
שלום,
לא אינך אמורה לפנות לרואה החשבון שלו ו\או לשלוח מכתב לרואה החשבון בגין ביטול עסקה.
עליכם לפעול על פי הקבוע בתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) ובמקסימום לשלם דמי ביטול כפי שמופיעים בתקנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
מה אני יכולה לעשות במידה והוא לא רוצה לבטל לי את העסקה?
הוא משחק איתי במשחקים של תבואו מחר, תכתבו מכתב, אני אתבע אתכם ..
תודה מראש
שלום,
אני מציע לפנות אליו באמצעות מכתב מעו"ד לצורך ביטול העיסקה ואם זה לא יעזור הגשת תביעה בהליך של תביעות קטנות לצורך ביטול עיסקה בעניינכם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר