לפני כחודשיים החלפנו אמצעי תשלום להוט.
מאז חברת הוט הורידו מחשבוני כ-2400 ש״ח, לאחר שיחות רבות ומתסכלות איתם (בלשון המעטה) הם זיכו את חשבוני ב-690 ש״ח. לא הבנתי איך נעשה החישוב, מאז עבר חודש וכל הפניות שלי לחברה מסתכמות בתשובה ׳יחזרו אלייך׳
בחודש מרץ לבד הורידו 2400 ש״ח .
כאשר ראיתי ששוב חייבו באפריל ביטלתי את הוראת הקבע.
הם כמובן מיהרו לנתק אותי משירותים מסויימים שלהם ומבקשים שאשלם סיום של 650 ש״ח
שלחתי באימייל כמו שביקשו את צילום פירוט כרטיס האשראי, שוב התקשרתי, שוב המון זמן בהמתנה, שוב אותו סיפור לעוד רובוט של הוט והתשובה, לא קיבלנו שום מייל מצטערים, יחזרו אלייך, ביקשתי להתנתק מהם ושוב אותה תשובה, יחזרו אלייך..
אני מרגישה חסרת אונים, מושפלת והדבר כבר ממש פוגע בבריאותי!!! בושה חרפה ובזיון שחברה כזו פועלת כגנבת ברשיון משרד התקשורת!!
אני מרגישה כאילו גנבו לי את כרטיס האשראי ומשתמשים בו כראות עיניהם ואין מושיע !!!!! מה עושים?
יש לי הקלטה של שיחה מהיום.
שלום,
במידה והחברה פעלה מולך שלא כדין קמה לך הזכות להגיש תביעה כנגד החברה בהליך של תביעות קטנות.
אפשרות נוספת היא לפנות באמצעות מכתב מעו"ד לחברה על מנת שעו"ד יסדיר את הדברים עם החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר