היי..
אני רוצה לברר אם רכשתי מכשיר סלולר ביום חמישי.. בחברת סלולר בהוראת קבע. ואמרו לי שאני יכולה להחליף ואין את המכשיר שאני רוצה לקחת במקום מה שרכשתי.. ואני מחכה שלושה ימים שיקבלו ולא קיבלו.. אזאני יכולה ללכת לחברת הסלולר ולבטל את העסקה..? ולהחזיר את המכישר שרכשתי??
כן בוודאי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני כשרכשתי אותו הנציג פתח את הקופסה במרכז שירות והוא אמר לי שאני יכולה להשתמש בטלפון אבל לא שימוש מסיבי ואני רק פתחתי אותו וחברתי לחשל להטענה.. והחזרתי לקופסה בחזרה.. אני עדיין יכולה לבטל את העסקה?
אפילו אם הקופסה פתוחה אבל יש בה הכל..? ואפילו אם הטענתי אותו והחזרתי רק בדקתי איך הוא עובד? אני יכולה עדיין לבטל עסקה!
שלום,
לא ברור לי האם קיבלת את המוצר שהזמנת או לא. לפי מה שהבנתי מהדברים שכתבת , רכשת מוצר ולא קיבלת את המוצר שרכשת.
בכל מקרה אם כן קיבלת את המוצר שרכשת, ניתן לבטל עיסקה בהתאם להוראות החוק - תקנות הגנת הצרכן (ביטול עיסקה). על פי התקנות כדי להחזיר את המוצר אסור לחברו לחשמל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר