שלום,
לפני כשבועיים יצאנו אני ובעלי עם 2 תינוקות לחופשה בבית מלון, בעת הזמנת החופשה שאלתי את נציג ההזמנות (של הרשת) האם קיימת בריכה במלון, נאמר לי שכן. כאשר הגענו למלון התברר לנו שהכניסה היא מגיל 18 ומעלה ולמרות שציינתי שאני עם 2 תינוקות לא נאמר לי זאת ולנו לא הייתה האפשרות להיכנס לבריכת השחייה.
בנוסף. אנו אנשים שומרי שבת, כאשר הגענו למלון ציינו זאת בפני נציגת הקבלה( בהקשר אחר.. הגענו לקראת כניסת השבת וביקשנו שתזדרז בגלל שאנחנו דתיים) והיא מיקמה אותנו בקומה ללא מעלית שבת, את זה הבנו רק יום לאחר מכן.. כשבעלי המתין ביום שישי מעל לחצי שעה למעלית והיא לא הגיעה.. פיספס את התפילה. אציין שכל פעם שרצינו לצאת מהחדר היינו צריכים לרדת קומה במדרגות עם עגלה ו2 תינוקות ואז להמתין למעלית שבת..
כאשר התקשרתי להתלונן החליטו לפצות אותי ב30% הנחה בשהייה הבאה ו2 ארוחות חינם,
לשאלותי-
1. האם הפיצוי הולם? הרי 3 ימים (שישי שבת וחג) ישבנו בחדר בעל 4 קירות ללא בריכה וללא הנאה, בשבילנו לצאת מהחדר הייתה טרחה גדולה בעקבות חוסר מעלית בקומה, אף באחת הארוחות אכלנו בחדר..
2. מה ניתן לעשות? מכתב מעו"ד?
3. מהי עלות המכתב (פלוס מינוס..)
4. האם אני יכולה להתחרט על הפיצוי לאחר שבלית ברירה הסכמתי איתו..
אודה מאוד לתשובתכם,
הדר
שלום הדר,
1. את צריכה לשאול את עצמך האם הפיצוי הוא הולם מבחינתכם ומבחינת הסבל שעברתם. אני לא חושב שפיצוי הולם הינו פיצוי של הגעה נוספת לבית מלון שאכזב אתכם, אלא פיצוי הולם הינו החזר כספי בגובה של 30% מהסכום ששילמתם.
2. אני בהחלט ממליץ לשלוח מכתב התראה לפני תביעה ולנהל מו"מ לעניין הפיצוי המבוקש.
3. אינני יכול להגיד לך מה עלות המכתב כיוון שכל עו"ד לוקח שכ"ט אחר. אסור לעו"ד לפרסם סכומים.
4. לא. בוודאי שלא. ובכל מקרה הם יחתימו אתכם על הסכם ויתור שלא תוכלו להתחרט ו\או לתבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר