שלום, אני מנוי בחברת נטוויזן באינטרנט ומשום מה ביום חמישי האחרון 8.4.10 הם טוענים שהתבצעה שיחה נכנסת למוקד שלהם הבחור הזדהה עם הפרטים הנכונים וביקש לחדש את המנוי במבצע מסויים עם התחייבות של חצי שנה, ביקשתי ממנהלת כלשהי שתבדוק את ההקלטה של השיחה וכמובן שהיא אמרה שאין תיעוד. ביקשתי שתבטל את ההתחייבות והיא עדיין טוענת שזה אני חידשתי את המנוי, כנראה שהנציגה שחידשה את המנוי רצתה לבצע מכירה חדשה על דעת עצמה.
אין לחברה שום הוכחה שאני חידשתי את המנוי אלא רק הרישום של הנציגה והמילה של הנציגה והיא מסרבת לבטל את ההתחייבות שנעשתה על דעת עצמה ואם בכל זאת ארצה לבטל אני יחוייב בקנס של 215 שקלים על ההתחייבות, זאת פשוט גניבה.
מה אני יכול לעשות?
שלום רב,
סיפורך נשמע תמוה וניכר שהמנוי חודש בניגוד מוחלט לרצונך.
ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות ולתאר את השתלשלות העניינים כפי שתארת כאן בפניי תוך דרישתך לביטול החידוש ללא דמי ביטול ו/או קנס.
באם פנייתך זו לא תענה ממליצה לך בחום לפנות לעו"ד לקבלת ייעוץ משפטי וייצוג ולשקול יחדיו אפשרות נקיטה בהליך משפטי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בשיחה מקרית איתם התברר לי כי על פי רשימותיהם התחייבתי לחבילת גלישה בהתחייבות ל-12 חודשים. אחרי התעקשויות רבות הם הזמינו את הקלטת השיחה ולבסוף הודו כי אכן מעולם לא התחייבתי לתוכנית זו, או כל תוכנית אחרת. בתגובה ביקשתי שינתקו אותי משירותיהם ויפסיקו לחייב את חשבוני, אך למרות הבטחותיהם, ולמרות שיחות ופקסים עם נציגי תלונות הציבור שם, עד כה דבר זה לא בוצע! אשמח לדעת אם הצלחת לעשות משהו בנידון, ואם דבר דומה קרה לאחרים.
ושוב.... לאחר שיחות שכנוע הסכמתי לעבור "ללא התחייבות." הטכנאי בא הביתה ואמר לי לצלצל לשירות לקוחות בכדי לקבל סיסמא ולהתחבר דרך נטוויז'ן. מעולם לא טרחתי לצלצל ולבקש סיסמא עבור גלישה שכן שירות כושל וגלישה איטית בעת שיחות טלפון שכנועוני כי עלי לחזור לבזק. נדרשתי לשלוח חזרה את המתאם (הגם שלאימי אמרו שיבואו לקחת מהבית, הבטחה ממנה התנערו). לאחר ויכוחים טלפוניים ודרישתי להתנתק מהשירות שלחתי חזרה את המתאם לפי דרישתם בדואר רשום. לאחר כחודש קבלתי חשבון עבור שירותי גלישה. צלצלתי ובקשתי לקבל זיכוי, ובתגובה נאמר לי שאני מחוייבת לשנה! מסתבר שהטכנאי שינה הגדרות כך שגלשתי דרכם ללא ידיעתי, הגם שמעולם לא פניתי לבקש סיסמא או להפעיל שירות זה! אין עוררין כי בקשתי להתנתק מהחברה לגבי שירותי הטלפון, אך הם טוענים שעלי היה לציין מפורשות גם שירותי גלישה (להם לא הייתי מודעת כלל...). צלצלתי ודרשתי להתנתק ולהזדכות לאלתר, אך שני נציגי שירות שהתחייבו לחזור אלי לא חזרו אלי. אנח זועמת על הזלזול! אשמח מאוד להצטרף לתביעה קבוצתית,.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר