חלפתי מנוע ברכבי וזמן קצר ימים בתום האחריות הגעתי למוסך ונמסר לי יש בעיה במנוע מכיוון שאני רכשתי את המנוע ושילמתי סכום מאוד נכבד פניתי לספק וזה מתנער בשל העובדה כי תמו 3 חודשי אחריות למרות שבקושי נסעתי 5000 ק"מ פניתי במכתב ולא עזר האם יש לי סיכוי בתביעה קטנה פשוט אין לי אפשרות לממן מנוע נוסף ומה יכול לסייע לי בתביעה
שלום,
מהדברים שאתה כותב לא ניתן להבין את סיפור המקרה כדי שאוכל לדעת מהם עילות התביעה. אני אסביר ואתן דוגמא כדי שתבין - אתה כותב "וזמן קצר ימים בתום האחריות הגעתי למוסך". לא ניתן להבין מכך האם הגעת למוסך במסגרת האחריות או שלא. אנא אסבר את המקרה שוב כדי שאוכל להבין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הכוונה היא במחלוקת ביני לבין מוכר המנוע שטוען כי מרגע הוצאת החשבונית שלו חלה האחריות ואני טענתי שמרגע שקיבלתי את החשבונית מהמוסך ויש פער של שבועיים וחצי בכל אופן גם נושא המרכזי האם יש לי בסיס לטענה כי גם אם חלף זמן קצר מהאחריות יש לי את האפשרות לתבוע כי הרי מדובר בסכום לא מבוטל ובפרק זמן קצר יחסית ועם מעט קילומטרים
שלום,
במידה ועבר זמן האחריות (גם אם כמה שעות וגם אם יום אחד) האחריות כבר לא חלה במסגרת חוזה האחריות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר