שלום
רכשתי מוצר בחנות שעליו מדבקה של מחיר 5 ש"ח. כשהגעתי לקופה חוייבתי על אותו מוצר בסך 20 ש"ח. לבקשתי לתקן את המחיר/לזכותי המנהל סירב בתואנה ש -
אם הייתי בודקת את כל שאר המוצרים מאותו סוג הייתי רואה שיש עליהם תווית מחיר של 20 ורק על זה לא.
כמו כן טען שאם רק על מוצר זה יש מחיר שונה רוב הסיכויים שהצרכן(מרמז עליי) החליף את מדבקת המוצר.
אני מעוניינת לפנות בהליך של תביעה כנגד הרשת והמנהל בכלל -
האם בקשתו שאבדוק את כל המוצרים מאותו סוג כדי לאמת מחיר מוצג היא לגיטימית?? שכן זה לא ריאלי שבעת קנייה בחנות נתחיל לבדוק לגבי כל מוצר את כל שאר המחירים המוצגים על שאר המוצרים שמאותו סוג. הרי ייקח לנו שעות לסיים קנייה פשוטה. מה גם שזה דורש מהצרכן עבודה כדי להסיר אחריות של טעויות בהצגת מחיר של בית העסק עצמו!
כמו כן - האין באימרה של המנהל ועוד בפרהסייה כלפיי כרמיזה שאני זו שהחליפה את המחיר, בגין עילה לתביעה על עוגמת נפש והוצאת גיבה ברבים.
שכן לא עשיתי זאת!! ולאור בקשתי/תלונתי לקבל את המחיר המוצג על המוצר - הוא בסופו של דבר מוציא אותי כשקרנית או רמאית.
ממש כועסת על כך - אשמח לתגובתכם,
שלום,
אחריות המחירים על המוצרים חלה על החנות ולא על הקונה ולכן במידה היה על החנות למכור לך את המוצר במחיר של 5 ש"ח. ראי לעניין זה חוק הגנת הצרכן והתקנות בעניין.
עוגמת נפש אינה עילה העומדת בפני עצמה, אך אם בעקבות הדברים נגרמה לך עוגמת נפש ניתן לתבוע על כך בנוסף.
לעניין לשון הרע (הוצאת דיבה) יש עילה ללשון הרע אך ורק אם הדברים שקרו עומדים בהתאם לחוק איסור לשון הרע (והחוק כולל מס' תנאים לצורך קיומה של לשון הרע).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר