שלום,
אני רוצה לגשת לתביעות קטנות או האם צריך עו"ד לשם כך. התנתקתי לפני כשנתיים מחברת פלאפון לאחר שרימו אותי בגביית יתר במאות אחוזים(ואני לא מגזימה) סיימתי לשלם הכל ועברתי לחברה מתחרה ומאז במיוחד בתקופה האחרונה כמעט כל יום טלפון מהחברה בנסיון לשכנע אותי לחזור להיות לקוחה שלהם. בכל פעם ברבתי ובפעמים האחרונות הקלטתי ואמרתי שלא יתקשרו יותר כי אני לא מעוניינת והם מטרידים אותי והודעתי להם (זה גם מוקלט) שהם מוקלטים ושאני אתבע אותם. נכון לעכשיו יש לי 4 שיחות מוקלטות יום אחר יום שאני מזהירה אותם ומבקשת שלא יתקשרו אלי יותר. איך להגיש את התביעה ?
בתודה מראש
שלום,
בכללי אומר כי הגשה וניהול תביעה בהליך של תביעות קטנות אינו מצריך עו"ד, אך בהחלט כדאי ומומלץ להתייעץ ולהיעזר עם עו"ד טרם הגשת התביעה (הרי לחברת פלאפון יש סוללת עורכי דין העומדת לרשותם)
טרם הגשת התביעה אני מציע לך לקבל ייעוץ מעו"ד בעניינך.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ ו\או סיוע משפטי, את מוזמנת לפנות אליי לצורך פגישת ייעוץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
מה לדעתך סדר גודל שעלי להגיש את התביעה?
שלום,
אני חוזר על הדברים וממליץ לך להתייעץ עם עו"ד בעניינך. הטלפונים שקיבלת אינם נכנסים בגדר חוק הספאם ולפיכך פיצוי של עד 1,000 ש"ח לכל פנייה שלהם לא חלה במקרה שלך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר