קניתי אופניים חשמליות יד שניה מאדם שאמר לי שמצבם מצויין כששאלתי אותו מה מצב הסוללה אמר שנוסעות 42 קילומטר בהטענה אחת אני ששמעתי זאת הבנתי שהאופניים כמעט חדשות נסעתי לעירו כדי לקנותם וראיתי שהמעצור האחורי לא עוצר שאלתי אותו מדוע והוא אמר שצריך לכוין את הגומיות של המעצור התבוננתי שוב וסמתי לב שהגלגל נוסע בשמניות מעט וחשבתי שזה יכול להיות הסיבה וב 50 ש״ח יעסו כיוון לגלגל שילמתי את הכסף אחרי שהורדתי את מחיר התיקון והלכתי לעירי לקחתי אותם לחנות לממכר אופניים ושם אמרו לי שכול החישוק עכום שאי אפשר לישרו וחייב להחליפו ועלות ההחלפה עולה 600 ש״ח הלכתי לחנות אחרת שהיתה הכי זולה ורצו 450 ש״ח סדרתי שם את החישוק אך לאחר שקיבלתי את האופניים והתחלתי ליסוע נעצרו לי אחר 2.5 קילומטר כיביתי את הבטריה והדלקתי שובונסעו עוד 20 מטר ונעצרו חשבתי לעצמי אולי הבטריה לא טעונה טוב ולכן הטענתי שוב ונסעתי ושוב נעצר התקשרתי למוכר ושאלתי על מצב זה ואמר לי אני לא יועע כלום אצלי היה טוב מואד לקחתי את הבטריה למעבדה והם בדו ואמרו שהסוללה פסולה התקשרתי למוכר והוא אמר קניתה קניתה האם אני יכול לתובעו שיחזיר את כספי
שלום,
התשובה היא כן. אם המוכר הציג בפניך מצג שווא ובעקבות מצג השווא רכשת את המוצר, אתה יכול להגיש תביעה בהליך של תביעות קטנות כנגד המוכר בגין ביטול עיסקה או קבלת פיצויים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר