כמעט קבעתי עם נגר שאני בוטח בו על התקנת מטבח בסכום 28000 ש"ח הכולל שיש וכיור בערך 8000 ש"ח.
קיבלתי למייל הודעת פרסומת מ "הום סנטר" על מבצע מטבחים הכוללים שיש ברז וכיור במתנה בתנאי שערך המטבח לא נמוך מ 24000 ש"ח.
קפצתי על המציאה וחתמתי על הזמנה בהום סנטר ושילמתי מקדמה בסך 3000ש"ח.
ה "יועצת מטבחים" בהום סנטר תימחרה לי מטבח בעלות 30000 ש"ח (2000 ש"ח יותר מהנגר שהתכוונתי לשכור !!!) הכולל שיש בחינם. כששאלתי מדוע אינני מקבל כיור וברז כמובטח ענתה שאינני מגיע למחיר המינימום הקבוע במבצע כי: מדידות והרכבה בערך 1500 ש"ח מבצע קבלן פרטי וזה לא נכלל במחיר המטבח, כיור וברז בערך 2500 ש"ח שייך למחלקת קרמיקה וזה לא חלק מהמחיר, את השיש בערך 6000 אני מקבל מתנה ויוצא שהמטבח שקניתי מחירו 20000 ש"ח בלבד ולפיכך אינני זכאי למתנות שבמבצע.
שאלתי מדוע אני מקבל שיש במתנה אם אינני מגיע לרצפת המבצע והיא ענתה שאם אינני רוצה שיש בחינם אני מוזמן לשלם עליו.
במקביל הפנתה אותי ה "יועצת" לשיפוצניק העובד עם "הום סנטר" להוציא את הארון הישן ולהחליף את צנרת הביוב. השיפוצניק הוא עובד "הום סנטר" לשעבר שהפך לעצמאי ועושה עבודות באופן פרטי עבור הום סנטר.
חתמתי איתו על חוזה והוא סיים את העבודה מבלי למרוח טיח על הקיר ששבר ומבלי להתקין אריחים על הרצפה שעקר לצורך החלפת צנרת הביוב.
שאלתיו על מה ולמה והוא ענה שממילא בקיר ומעל הרצפה יהיה ארון מטבח ואין צורך לשים טיח ומרצפות.
הום סנטר שלחו לי מודד ב 200 ש"ח ואינם מוכנים להחזיר לי את המקדמה בערך 3000 ש"ח ששילמתי. הקבלן לא מוכן להשלים עבודת טיח או להחזיר לי את מפתחות הבית שבידו עד שאסיים את תשלומי.
מה עושים?
שלום,
אני מציע לך לפנות לעו"ד לצורך מתן ייעוץ משפטי בעניינך, כיוון שהדברים שאתה מתאר עוסקים במס' נושאים משפטיים, לרבות הטעיית הצרכן, רשלנות ועוד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר