שלום.
לפני כחודשיים כשהייתי לקוח של ספק אינטרנט 012 סמייל רכשתי מהחברה בתשלומים (36 תשלומים למשך 3 שנים) מכשיר טבלת. כחודש לאחר הרכישה החלטתי לעבור לספק אחר, לכן התקשרתי לשרות הלקוחות של 012 וביקשתי להתנתק ובאותה מסגרת סידרתי מול החברה תשלום על טבלת כתשלום אחד ולא פרוס לתשלומים. התשלום המלאה של הטבלת כבר ירד מחשבוני אך 012 ממשיכים למשוך ממני תשלומים וירדו כבר שני התשלומים.
מיד התקשרתי ל-012 וביקשתי להחזיר לי כסף ולבטל עסקת התשלומים. אך נאמר לי שבמערכות מידע של החברה לא רואים שום תשלום נוסף חוץ מתשלום מלא אחד.
לאחר הרבה מאמצים, ושיחות טלפוניות עם נציגי 012 וניסיונות לשכנע שבעיה אכן קיימת נאמר לי שהעניין נמצאה בבדיקה במחלקת זיכויים. בינתיים אני רוצה לבדוק אפשרות לתביעה במקרה חברת 012 לא תענה לדרישותיי לבטל עסקת התשלומים או תנסה לסבך עניין. להלן שאלות:
א) האם לדעתכם יש בסיס לטביעה?
ב) איך אתם ממליצים להתחיל עם הטביעה?
ג) לא הצלחתי לקבל מ-012 כתובת לשליחת דואר רשום. האם החברה חייבת ע"פ חוק לספק לי כתובת כזאת? האם אתם יכולים להמליץ על דרכים נוספים להתכתבות רשמית עם החברה?
תודה מראש
אלכס טליאנסקי
שלום אלכס,
א. על פי הדברים שאתה מתאר בהחלט יש עילה לתביעה.
ב. הגשת תביעה בהליך של תביעות קטנות.
ג. כן. הם מחויבים למסור מידע זה ובכל מקרה המידע נמצא באינטרנט ואפשר לאתרו בקלות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר