שלום רב, אתמול הלכנו עם ילדינו לחברה שעוסקת לפי טענתה בליהוק ילדים לפרסומות וכד'. בשל לחץ רב קרה שילמתי על חוזה עימם לפיו אשלם מידי חודש 300 שח לחברה במשך שנה והם יפעלו למציאת קמפיינים עבורם.שחזרתי הבנתי שטעיתי. מהבוקר ניסיתי לבטל עימם את החוזה אך הם מסרבים בתוקף. לטענתם אני חתום והסכמתי ולכן אני כביכול שבוי עימםבעיסקה. חברת האשראי מסרבת לבטל את העיסקה. בפועל לאחר חתימת החוזה הם איפרו את הילדים וצילמו ונתנו לנו דיסק. מדובר על עבודה כוללת של 155 דקות . הצעתי להם תשלום חלקי על כך אך הם סירבו בתוקף. מה עליי לעשות? מדובר על 3600 שממש אמורים ללכת לפח? האם אני זכאי לתקנות ביטול עסקה לפיה ניתן לבטל עסקה במשך 14 יום ממועד החתימה? איך אני יכול לבטל את העסקה בדרכים כשרות? תודה רבה על השרות ועל הסיוע. סיגל
כמובן שהכוונה היתה ל 15 דקות. בחוזה שחתמנו היה גם רשום שמכיוון שעשו לנו 1+1 אין לנו שום זכות ביטול...
שלום סיגל,
1. עליך לפעול בהתאם להסכם עליו את חתומה ולא ניתן לבטל את ההסכם שהרי החברה כבר נתנה לך שירות.
2. בטרם חותמים על הסכם יש לקרוא אותו ובטח שלא לחתום על הסכם מייד. אפילו עורכי דין לפני שחותמים על הסכם (כל הסכם) לוקחים אותו הביתה, לומדים אותו, "ישנים עליו" וחותמים אחרי מספר ימים כאשר בחנו את ההשלכות. כך גם את צריכה לנהוג.
3. לפי מה שאת מתארת תוכלי לנסות לבטל את ההסכם בטענה שהופעל עליך לחץ ובשל כך חתמת מיד.
4. במידה ואת רוצה ייעוץ וסיוע משפטי, את מוזמנת ליצור איתי קשר ולקבוע פגישת ייעוץ בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שום סיגל,
עניתי על שאלותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר