שלום,
קניתי טלויזיה של סמסונג ,עכשיו היה בה מסך שחור ונאלצתי לפנות לשירות האחריות של החברה. כאשר פניתי בבוקר ביום רביעי אמרו לי שהטכנאי יגיע ביום חמישי ואז בשעה 14:30 של יום רביעי אחרי שכבר הייתי בטוחה שמגיע טכנאי אמרו שאני צריכה להזמין בחברת בת שלהם במספר אחר ולא אצלהם .הזמנתי במספר אחר חיכיתי עד היום .הגיע טכנאי לחמש דקות אמר שצריך להחליף פלטה והלך .התקשרתי לברר מתי יגיע הטכנאי עם הפלטה אמרו לי שלא בטוח שיש להם ושאם אני רוצה מסך חלופי זה בתשלום .האם כאשר יש לי אחריות בחברה יכולים לדרוש ממני כסף כאשר בעצם ההמתנה בגללם כי אין להם חלק? האם זה לא החברה שאמורה לפצות אותי על ההמתנה המיותרת ולפחות לספק מסך חלופי חינם עד שיהיה החלק הדרוש? האם אפשר לתבוע אותם על שירות לקוי וסחבת ?
שלום,
אם רכשת טלויזיה חדשה וקיבלת אותה תקולה, על החברה להחליף לך את הטלויזיה לטלויזיה אחרת חדשה ותקינה.
לא הגיוני שרכשת מוצר חדש, קיבלת מוצר פגום וכעת את עוד צריכה להמתין לתיקון.
עליך להגיע עם הטלויזיה לחנות ולהחליפה במיידי לטלויזיה חדשה ותקינה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הטלויזיה כבר שנתיים וחצי אצלי , הבעיה שהיום היה טכנאי ומשום מה במקום להחליף את הפלטה אמר שיקבעו מועד עם עוד הטכנאי. וכשביררתי מתי יגיע הטכנאי שאמור להחליף את הפלטה נאמר לי שלא בטוח שיש להם וזה יכול לקחת זמן ותמוהה בעיני שאם יש לי אחריות של שלוש שנים ולחברה יש בעיה עם החלק במקום לתת לי מסך חלופי עד שיהיה החלק הם עוד רוצים שאשלם על המסך החלופי עד שיהיה החלק . אז אני תוהה האם זה חוקי לגבות מלקוח שיש לו אחריות כסף על מסך חלופי אם בעצם החברה היא זאת שהתרשלה וחסר לה חלק על מנת לתקן את המסך?
לא, לא הגיוני ולא תקין.
אם יש אחריות על החברה לפעול במסגרת האחריות ולהחזיק את החלקים להחלפה.
האם בזמן המתנה לחלק חלופי החברה צריכה להביא לי מסך זמני בחינם? הרי זאת לא אשמתי אם חסר להם חלק לתיקון לא?
תוך כמה זמן על פי חוק החברה צריכה לספק חלק חלופי לתיקון המוצר?
שלום,
אני מפנה אותך לעיין בתקנות הגנת הצרכן (אחריות ושירות לאחר מכירה) בעניין זה.
תודה , לפי מה שראיתי בחוק תוך 7 ימים אמורים לתקן לי את המוצר. האם הספירה מיום ביקור הטכנאי או מיום פציחת תקלה וקביעת טכנאי עם נציג שירות ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר