היי,
אני הגשתי תביעה נגד חברת בזק על מקרה שהיה ב-2008. אני התקשרתי להצעת מחיר והם פתחו תיק והחלו "לחייב" כמובן ללא ידיעתי וללא שום אמצעי תשלום. לאחר כ4 חודשים גיליתי על כך, דיברתי איתם וניסיתי לשכנע שאני לא הצטרפתי. איכשהו הנושא נסגר או כך חשבתי בעצם. ב-2011 עיקלו חשבונות בנק ולקחו סכום של 2600 משני חשבונות הבנק שלי. אני לא קיבלתי על כל זה שום התראות כי הם חיפשחו אותי בכתובת ישנה.
התביעה הוגשה לפני כחודש. התקשרו אליי מהחברה להגיע לפשרה ובאמת הגענו לפשרה. סוכם שהם שולחים אליי הסכם פשרה למייל, ובטעות הם שלחו אליי את ההתכתבות הפנימית שלהם על התיק הזה. היו שם משפטים כמו: אסור שהתיק יגיעה לבית משפט, מדובר בקו שלא הותקן, לא נרשמו שיחות/גלישות על הלקוח. וכי אין שום אסמכתא להתקנת הקו. ועוד הרבה.
כמובן עכשיו אני כבר לא רוצה להגיע לפשרה אלא לבית משפט, כי זה נורא מרגיז.
ושאלה שלי היא:
1. האם ההתכתבות שהגיעה לידיי היא כבילה בבית משפט
2. הם ניסו לשכנע אותי שהתיק ייסגר כי לא הגשתי ערעור לאחר המשפט של הוצ"ל תוך 30 יום. האם באמת בית משפט יכול לסגור את התיק בגלל זה? אפילו שלא ידעתי על קיום המשפט??? והאם ניתן לתבוע את הוצל"פ על הליך לקוי של מסירת הודעה (יש לי הוכחה)
תודה רבה
שלום,
1. כן ההתכתבות שהגיעה אליך יכולה לשמש ראיה בבית המשפט.
2. אני לא יודע מה הם ניסו לשכנע אותך או לא. הליכים משפטיים הם מאוד ברורים וכתובים בכל ספר חוקים והם אינם יכולים לפעול בניגוד לחוק.
בכל מקרה אם התקיים הליך משפטי ללא נוכחותך וללא ידיעתך בכל רגע שאת מגלה זאת את יכולה לבטל את ההליך ההחלטות ופסקי הדין ולהתחיל מהתחלה.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי נוסף בעניינך, את מוזמנת ליצור קשר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר