שלום ותודה על פורום יפה! יש לי שאלה:נוצר ויכוח עם עורך דין שלי על גובה שכר טרחה- נתתי צקים מראש וביקשתי לבוא אליו לדבר לפני הוא לוקח את הכסף בצק האחרון (הטיפול בתיק נגמר מזמן). הוא אמר הוא לוקח בכל מקרה ולא רוצה לדבר אז ביטלתי הצק בבנק והוא כעס ובטח יעשה משהו ואני רוצה לשאול מה הוא יכול לעשות?כמה זה יכול לעלות לי עוד? מה אני יכול לעשות???? כי לא פיר הוא לא מוכן להזביר למה המחיר גבוה ואני לא יכול לראות על מה חתמתי ותודה רבה
שלום רב,
בסיפורך יש בעייתיות מסויימת מאחר וניכר שהסכמת בתחילה לגובה שכה"ט שעוה"ד דרש עבור הטיפול והייצוג המשפטי והראיה לכך שנתת לו את כל התשלום מראש (בשקים).
בהנחה שיש בניכם הסכם שכ"ט כתוב וחתום ממליצה לך לפנות אליו בכתב לדרוש העתק מהסכם זה ולנסות לדבר עימו על התשלום האחרון שאני מבינה שמצוי כעת במחלוקת.
העובדה שביטלת את התשלום האחרון מבלי לקבל את אישורו של עוה"ד אינה מטיבה את מצבך והיא מנוגדת להוראות החוק.
באפשרות עוה"ד להגיש את השיק שבוטל ללשכת ההוצאה לפועל ולהתחיל כנגדך הליכי גבייה לא נעימים.
ממליצה בחום להגיע עימו להסדר והבנות מחוץ לכתלי בית המשפט ו/או לשכת ההוצאה לפועל.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
כמובן שאם הינך סבורה שהתנהגות עוה"ד אינה אתית ופוגעת בכבוד המקצוע באפשרותך לפנות בכתב אל ועדת האתיקה/ועדת משמעת של לשכת עורכי הדין במחוז אליו שייך עוה"ד ולפרוס בפניהם את תלונתך.
אם הועדה תחליט שיש צדק בטענתך עשוי העו"ד למצוא עצמו עומד בפני הליך משמעתי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר