שילמתי למישהי על הסרת שיער באיזור הפנים, היא אמרה שהכל ירד ושיראו תוצאה לא ירד ואין תוצאה ואפילו בגללה נהיה לי שיערות במקום שלא היו לי. ובנוסף היא היתה משחקת לי עם התורים היא היתה מבטלת לרוב כי היו לה ימי חופש וימי חולי וימי נסיעות. אני מאוד לא מרוצה ממנה ואת הכסף היא קיבלה מזומן מראש. היא מזלזלת בי כי נתתי לה כסף מראש. תמיד היתי מתקשרת לבדוק אם היא יכולה לקבל אותי היא היתה דוחה אותי בשבועות כי יש לה ימי חופש אם יש לה עסק היא צריכה לדאוג קודם ללקוחות שלה! ועוד מקרה היה לי איתה אתמול.. קבעתי איתה בתאריך 18 באוגוסט בשעה 3 הגעתי למקום והמקום שלה היה סגור. התקשרתי אליה היא לא ענתה רק בצלצול הרביעי אחרי שעתיים היא ענתה אמרה הלו? הלו? הלו? וניתקה. שלחתי לה הודעה שחיכיתי לה והיא לא הגיעה ואז היא חזרה אלי ואמרה לי שהיא מאוד מאוד חולה ויכול להיות שגם מחר היא לא תפתח... אז בערב הלכתי ליורו פארק שפתחו ואני ראיתי אותה שם מסתובבת עם המשפחה שלה בלי שום טיפת חולי והיא נראתה מצוין. כרגיל אני יוצאת לא מרוצה. עצבנית. מיואשת מכל הטיפולים האלה והסבל! מרגישה מרומה ובעיקר סביבון על האצבע הקטנה שלה לפי לוח הזמנים שלה במקום שזה יהיה הפוך!!!
שלום,
קראתי את הדברים שכתבת,
במידה ואת מעוניינת, אנא צרי קשר לצורך קביעת פגישת ייעוץ ואשמח לסייע לך בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הגיבו לי באתר שאני יקבע ליעוץ אבל לא עונים כשאני מחייגת
שלום,
אנא צרי קשר בפרטי ואחזור אליך טלפונית.
תוכל להתקשר אלי אני לא מצליחה לשלוח הודעה בפרטי אני אודה לך מאוד אם תחזור אלי בפרטי!
שלום גל,
אין לי את הפרטים שלך. מס' הטלפון כדי להגיע אליי מפורסם פה באתר. זו לא צריכה להיות בעיה להגיע אליי במייל פרטי או בטלפון. כל הפרטים נמצאים באינטרנט ובאתר זה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר