שלום,
רכשתי מכשיר בספטמבר 2014 מיבואן מקבילי, עשיתי אחריות לשנה.
רכיב ה-GPS התקלקל ביוני 2015 והכנסתי את המכשיר לתיקון באותו מקום שבו עשיתי את האחריות.
החנות בהתחלה התנערה מהאחריות ולאחר מספר שיחות בינינו הסכימו לקחת אחריות ולתקן את המכשיר.
המכשיר הוכנס למעבדה שקבעה שזה לא נזק לקוח, וכמובן שהמכשיר לא תוקן.
ב22 יולי הם הביאו לי מכשיר חדש. המכשיר לא הגיע באריזה וללא מדבקות.
כאשר הגעתי הביתה והכנסתי את הסים גיליתי שהמכשיר לא מוציא שיחות עם סים של ישראל.
שוב המכשיר נכנס למעבדה ולא הצליחו לתקנו.
בתאריך 11 אוגוסט אמרו לי שהביאו מכשיר חדש, התעקשתי שיהיה חדש ושיגיע באריזה כמו שמכשיר חדש
אמור להגיע, המכשיר הגיע ללא מדבקות הגנה ובאריזה בלויה ופתוחה, כאשר פתחתי את האריזה ראיתי שגב
המכשיר סדוק, התלוננתי בפני המוכר והוא אמר מה הבעיה אני אחליף את גב המכשיר.
החליף מולי את גב המכשיר ולא הסכמתי לקחת את המכשיר "החדש".
שלחתי מכתב התראה לפני תביעה בתאריך 17/8, ואתמול הוא החזיר לי תשובה שאני מוזמנת להגיע לקחת
מכשיר חדש שהוא הזמין.
שאלתי היא כזו, האם לנסות ללכת ולקחת את המכשיר החדש?
ודבר שני, האם יש אחריות כלשהי על המכשיר החדש? מה קורה אם ישנה שוב בעיית חומרה אחרי חודשיים במכשיר?
שלום,
זהו פורום משפטי. האם ללכת ולקחת את המכשיר אינה שאלה משפטית. אם את רוצה ללכת ולקחת את המכשיר החדש תעשי זאת. אני לא יכול לקבוע לך דבר כזה.
את השאלה לגבי האחריות עליך לשאול את החברה ממנה רכשת את המכשיר. אני מניח שמידע זה נמצא בהסכם האחריות ביניכם שאותו לא ראיתי.
אם תשאל דעתי אני הייתי מבטל לגמרי את העיסקה ומשיב את כספי בחזרה. לא הייתי ממשיך לסמוך על החברה שבאמת תספק לי מכשיר חדש ותקין, כפי שהיא לא הצליחה לעשות עד כה.
שלום,
זהו פורום לתביעות קטנות ודיני צרכנות. אני לא מוסמך ולא יכול להחליט בשבילך האם לקחת את המכשיר החדש או לא. תעשי מה שאת רוצה. זוהי לא שאלה משפטית.
לגבי שאלתך השניה, מכיוון שלא קראתי את הסכם האחריות ביניכם אינני יכול לדעת את התשובה. יהיה עליך לשאול את החברה ו\או לבדוק בהסכם האחריות.
אם תשאל דעתי בעניין, אני לא הייתי ממשיך לשחק עם החברה, אלא מודיע על ביטול עיסקה ומשיב את כספי. החברה כשלה כמה פעמים ואין מקום להמשיך ולסמוך עליה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר