שלום רב, לפני כשבוע הזמנתי בחנות הדפסות חמש בוקסרים עם הדפסה אישית , בחנות היו שלוש בוקסרים מהסוג שרציתי ונאמר לי שיזמינו לי עוד שניים וושכמה ימים אחרי אוכל לקחת אותם שילמתי והלכתי , כבאתי לקחת את הבוקסרים מצאתי ששתי הבוקסרים הנוספים שהזמנתי לא היו תואמים לבוקסרים שביקשתי ושילמתי עליהם ובנוסף האיכות וההדפסה עליהם הייתה לא טובה , התעצבנתי וביקשתי שיתקנו את המצב ואמרו לי שאין להם מה לעשות כי הבעלים של הדוכן לא עונה ולא נמצא באיזור עד שכבר הצליחו לתפוס אותו הוא אמר שאין לו זמן להתעסק עכשיו עם הבעיה שלי , ביקשתי החזר כספי והמוכרות אמרו שהן לא רשיות לעשות את זה בלי אישור של הבעלים והוא לא אישר להן להביא לי את ההחזר אחרי כמה דק דיברתי עם הבעלים וכשביקשתי ממנו שיביא לי החזר כספי או שימצא לי פיתרון הוא טען שאין לו זמן להתעסק איתי ודיבר בצורה מאוד לא נעימה !
לא לקחתי את הבוקסרים ואף אחד גם לא חזר אליי מהדוכן בקשר להחזר שביקשתי .
ברצוני לדעת אם יש לי כאן עילה לתביעה והאם הזכויות שלי בתור צרכנית נפגעו ?
שלום,
על פי מה שאת מתארת יש כאן עילה לתביעה שכן קיבלת מוצר באיכות שונה ממה שהזמנת ועליו שילמת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר