שלום , אני רכשתי אוזניות ב-15/8/2015 , האוזניות נאספו מהחנות ב-16/8/2015 , את האוזניות קיבלתי , פתחתי , השתמשתי , לאוזניות מוצרפים אביזרים רלוונטים לשימוש תקין של האוזניות , מן האביזרים היה כרטיס קול חיצוני שאמור להעמיק את איכות השימוש באוזניות , האוזניות לא לטעמי , ובנוסף לכך , הכרטיס קול החיצוני המצורף למכשיר , פגום , פגם זה מוכר על ידי הייצרן ובעיה זו קורת לעיתים קרובות בקרב פס הייצור , אני מעוניין לקבל החזר כספי מלא בסך 820 ש"ח על האוזניות ששילמתי עליהן , רציתי לדעת האם אוכל להגיש בקשה להחזר כספי מלא ולהתבסס על העובדה שהמוצר פגום ואיני רוצה החלפה או תיקון , שבכך המשווק אינו יכול לתקן מוצר זה רק להחליפו , החנות היינה Ivory , המידיניות שלהם להחזרות מוצרים הינה עד 14 יום מיום הרכישה להתחשב בזה שהמוצר לא נפתח ושומש , ולאחר והמוצר שלי , שומש , והתגלה כפגום , ברצוני לקבל החזר כספי מלא.
אז לסיכום , להתבסס על מה שהצגתי פה , יש לי את היכולת לבקש ואף לתבוע (בעת סירוב) החזר כספי מלא?
בגדול יש 2 דרכים לבטל את העיסקה. אפשרות אחת לבטל את העסקה בהתאם לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) ובתנאי שהמקרה עומד בתנאיי החוק. (במקרה אותו אתה מציג המקרה שלך לא עומד בתנאיי החוק). אפשרות שניה ביטול עסקה בשל הפרת הסכם, קבלת מוצר תקול, אי קבלת המוצר ועוד.
במקרה ותצליח להוכיח כי האוזניות שרכשת מהחנות היו תקולים מלכתחילה, תוכל לבטל את העסקה מכוח דברים אלה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה! ,
יצרתי קשר עם החנות ואלה הסכימו להחזר כספי אם ואוכיח שהמוצר בעל תקלה !
תודה רבה , המשך שבוע נהדר!.
שמח שעזרתי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר