היי,
הגשתי תביעה קטנה דרך האינטרנט, ראיתי שנקבע דיון ראשון לשנה ממועד הגשת התביעה. היום כעבור כמעט שנה בדקתי וראיתי שהתיק למעשה נסגר עוד לפני הדיון הראשון.
כשאני מסתכל במערכת אני רואה שנשלח אליי מכתב בדואר רשום (שכנראה לא קיבלתי) כמה חודשים אחרי הגשת התביעה, ושהייתה בקשה לנספחים לתיק.
התיק עצמו נסגר בחודש יולי, מבלי שאף אחד פנה אליי או שקיבלתי שום דבר חוץ מאותו המכתב שנשלח (גם אין לי מושג מה היה כתוב בו, אני רק רואה שהוא קיים דרך האתר)
אי אפשר להבין מהאתר נט המשפט מה בכלל קרה בתיק ולמה הוא נסגר. יש לי מה לעשות בנושא? מה עשיתי לא נכון? איך זה יכול להיות שסוגרים תיק בלי שיש אף אחד שמרים אליי טלפון או שואל אותי? יש לי בעיה בקבלת דואר במקום שבו אני גר עכשיו ויכול מאוד להיות שהמכתב התפספס.
שלום,
אני יכול להניח "שנפלת בין הכיסאות" הגשת כתב תביעה דרך האינטרנט אך לא טרחת לעקוב אחר הבקשות, התגובות וההחלטות שהוגשו במהלך התקופה.
אני מניח שבמהלך התקופה בית המשפט נתן החלטה וכיוון שלא עקבת אחר הדברים לא הגבת להחלטת השופט ולכן השופט הורה על מחיקת התיק.
יש מס' דברים שניתן לעשות. אפשר לנסות להחזיר את התיק לדיון בבית המשפט או להגיש תביעה חדשה והפעם לעקוב אחר הנעשה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר