שלום רב לפני 10 חודשים קניתי רכב חדש, כאשר כ-4 חודשים לאחר הקנייה נדלקה מנורת כריות האויר. מאז הייתי 4 פעמים במוסך המורשה בתוקף האחריות, כל פעם פירקו את הרכב והחליפו חלק אחר אך התקלה עדיין לא נפתרה. רציתי לדעת האם לא מגיע לי רכב חדש במקרה כזה שתקלה חוזרת וכבר בשנה הראשונה על הכביש הרכב עבר פירוק והרכבה 4 פעמים ובטח ניזוק? בנוסף, האם מגיע לי פיצוי כלשהוא על ימי העבודה הרבים שהפסדתי בשל כך (הרכב הוא מונית) וגם על מה שהשקעתי כבר ברכב במקרה שיחליפו אותו?
שלום,
אלו היית מתחיל לפעול ברגע שהתגלתה התקלה (4 חודשים אחרי) אולי היה אפשר להחליף רכב. כרגע עליך לפעול בהתאם להסכם / אחריות שיש ביניכם ולתקן את הרכב בהתאם למסמך האחריות.
לשאלתך האם ניתן לתבוע פיצוי בגין הפסד ימי עבודה התשובה היא כן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על המענה המהיר, לא הבנתי מה זה אם היית מתחיל לפעול? ברגע שהתגלתה התקלה הודעתי לחברה וגם כל פעם כשהתקלה חזרה לאחר ביקור במוסך הודעתי להם. בפעם הראשונה לא ידעתי שהתקלה לא תיפתר גם לא בעוד 4 ביקורי מוסך...
שלום,
להתחיל לפעול הכוונה היא להתחיל לפעול משפטית.
הרי לא הגיוני שרכשת רכב חדש במיטב כספך וקיבלת רכב תקול. מרגע זה היה צריך לערב עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר