הסטירו את המבצע, גבו כספ יותר, סירבו לבטל עסקה מפני שכאילו עדשות מגיעים מהו"ל, אבל נעשו 3 זוגות משקפיים ( לי ולבעלי) במשך 4 ימים עבודה. פניתי בפקסים ובמכתב רשום לחברה ולא קיבלתי שום תשובה, תובעתי לבית המשפט ובפסק הדין דחו את התביעה שלי למרות העובדות ומסמכים שהצגתי. אני חושבת שזה לא נכון ולא בצדק. מה עלי לעשות?
שלום לובה,
כמה דברים :
1. בפעם הבאה כשיש לך עניין משפטי אני ממליץ לך לפנות לעו"ד ולא לעשות דברים לבד. תביעתך נדחתה לא כי את לא צודקת אלא כי את לא יודעת להגיש כתב תביעה ולחברה מנגד יש סוללת עורכי דין. אז מה הסיכויים שלך לזכות ?
2. אם בית המשפט דחה את תביעתך, לא נותר לך עוד דבר לעשות. לא תוכלי להגיש תביעה נוספת בעניין זה.
פעם הבאה תתייעצי עם עו"ד בעניין משפטי בדיוק כמו שאת מתייעצת עם רופא בעניין רפואי ועם מוסכניק כשמתקלקל הרכב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תביעה נדחתה בבית המשפט. ואין אפשרות לשנות המצב? בתביעה שלי יש דברים שאפשר להגיש תביעה חדשה. יש עורך הדין שיכול לעזור לי ? למי לפנות?
תודה
שלום,
בעניין זה את יכולה לפנות לכל עו"ד. כמו כן את יכולה לפנות גם אליי ואשמח לסייע לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר