אני הייתי מנוי בחב"בזק לקו טלפון ואינטרנט. מאחר שבזק לא שלחה לי חשבוניות לא שמתי לב שחוץ מקו הטלפון הם חייבו אותי וגבו את התשלומים מהחשבון על שיחה מזוהה ועל מנגינה בהמתנה,שרותים שמעולם לא הזמנתי, לא נתתי את הסכמתי וגם לא הודיעו לי על החיובים הנ"ל. ועז נשאלת השאלה אם פעולה זאת, להוציא מחשבוני סכומי כסף על שרותים שלא הזמנתי ובלי הסכמתי ולעשות מה שבא להם בחשבוני, זאת לא עבירה פלילית ואם כן האם המשטרה תהיה חייבת לחקור את המעשה אם אגיש תלונה.
בכ"ב רב
בן ציון
שלום,
על פי מה שאתה מתאר, בהחלט יש פה עבירה פלילית וניתן להגיש תלונה במשטרה. וכן המשטרה חייבת לחקור את המקרה מרגע שהוגש תלונה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני מודה לך על תשובתך אך האם הגשת תלונה כזאת למשטרה יכולה לעזור לי לתביעה לבית משפט לתביעות קטנות נגד בזק, או ההפך יכול להזיק. בכלל, איזה תוצעות יכולות להיות אם המשטרה תחכור את בזק לפי דעתך
להשתמע
בן ציון
שלום,
הגשת התלונה במשטרה היא ראיה שמחזקת את טענותיך בבית המשפט. כאשר מתבצע מקרה פלילי, יש צורך להגיש תלונה במשטרה. ככה זה עובד וכך ניתן להוכיח את רצינותך בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
