מנסיון קיים סיכון שהנתבע לא יאסוף את הרשום בדואר.אני רוצה להתחיל ישר ממסירה אישית.
לגבי כן רשום- האם אפשרי לתת כתובת מקום העבודה (בפועל הנתבע לא נמצא שם אלא רק מקבל שכר).אם מקום העבודה חותם לדואר נחשב שהנתבע קיבל תביעה.אבל מה אם לא ימסרו לו?או שהם חייבים?
כנ"ל-מסירה אישית לעבודה,יכולים לסרב לקבל כי זה לא נתבע עצמו?ואם יקבלו איך אהיה בטוחה שמסרו לו?
היתרון שלמקום העבודה אפשר לגשת יחסית בקלות.
לכתובת המגורין יותר מסובך,זה בשטחים,צריך שליח וצריך גם לתפוס שאנשים בבית.גם לא בטוח ששם הם גרים בפועל...
האופציה המעודפת נראת לי מסירה לעבודה,לא?
תודה
שלום,
את מעוניינת לבצע מסירה אישית ומסירה אישית כשמה היא יש למסור אישית את כתב התביעה לאדם אותו רוצים לתבוע. אין זה משנה אם זה נעשה במקום העבודה, בבית או בבית המשפט, כל עוד נעשתה מסירה אישית והיא תועדה והוכחה כפי שקובע החוק.
אם את מתכננת למסור את כתב התביעה למישהו במקום העבודה של הנתבע ולקוות שיקבל, זוהי אינה מסירה אישית.
אני מציע לך לפעול בהתאם לחוק ולבצע מסירה אישית בעצמך או עם שליח מתאים שיתעד את המסירה ויחתום על תצהיר בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר