שלום (:
ב4/6/15 , קניתי מחשב מסוג לנובו y50 . מדובר במחשב מאוד יקר שאז עלה לי 4700 ש"ח בסך הכל . נאמר לי שיש לי אחריות לשנה וכן קיבלתי את כל הטפסי אחריות קבלה והמחשב עצמו עם מה שנלווה אליו . לאחר כחודש וקצת התקשרתי לדווח על תקלה בדיסק קשיח. והוצע לי איסוף למעבדה והדריכו אותי איך לאפס את המחשב ואם זה יסדר אז אין צורך . הבנתי שאיסוף יעכב מאוד את התהליך אז הסתפקתי באיפוס ודיווחתי להם שזה יסתדר פחות או יותר לאחר עוד חודש וחצי זה החמיר שלחתי למעבדה ב16/9 וכעבור שבוע נמסר לי שהם הזמינו חלקים. לאחר שבועיים וחצי מהאיסוף התקשרתי לברר מה קורה ונמסר לי שאין להם תאריך מדויק עד שיחזור אליי המחשב ושאינם יכולים לומר לי מתי יתוקן ויחזור אליי המחשב . דרשתי לדעת מה התקלה ונמסר שאכן יש בעיה בדיסק קשיח(הכל מוקלט) . אני זכאי לקבל מחשב נייד חדש במידה והם ימשכו אותי מעבר לזמן מסוים? ומה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך. מצטער על המגילה רציתי לפרט . תודה רבה !
שלום חיים,
באם המעבדה לא תצליח לתקן את הדיסק הקשיח אני מניח שהמעבדה תחליף לך את הדיסק הקשיח. בהחלט באם לאחר החלפת הדיסק תמשיך התקלה והמעבדה לא תדע לתקן את התקלות, הינך רשאי לביטול עיסקה או החלפת המחשב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר