שלום למנהל הפורום
רכשתי 2 לילות במלון בים המלח שמציג את עצמו כ 5 כוכבים.האתר שרכשתי את העסקה נמצא בלונדון.ביום שהגעתי לבית מלון הבנתי שאני הולך לעבור סיוט ולא להנות. וזה התחיל בזה שקבלתי חדר לא נקי פשוט לא ניקו עד שעות הערב רדפתי אחרי מנהלי הקבלה במטרה לנקות את החדר והם עשו צחוק מעבודה רק בערב החדר היה נקי. זה השלב הראשון. אחכ מלא פריטים בחדר היו שבורים פגומים ומלאים בכתמים גדולים ומכוערים.גם הסדינים היו מסריחים ובנוסף לכל הקירות בחדר היו מלוכלים מגירות החדר ולא היה בכלל עט מעטפה או דפי כתיבה כמו בכל מלון שמכבד את עצמו. גם לא היו חלוקים.
שאני אומר פגומים אז מושב האסלה היה מפורק ושבור כיור הרחצה היה שבור הכיור עצמו היה סדוק דופן הגקוזי היה עם כתמי סיגריות שנצרבו. מנורות החדר מלאות כתמים צהובים. מגירות החדר מקושקשות קירות החדר עם כתמים ושריטות כסע החדר קרוע. לקחתי את מכשיר הסלולר שלי ומייד צלמתי את כל הדברים האלו. ירדתי ללובי להראות למנהל הקבלה ולעובדי הקבלה ומלבד להצטער לא אמרו כלום. הגעתי אחרי 2 לילות הביתה ומייד פניתי לאתר שרכשתי את העסקה הוא נמצא בלונדון. הוא ביקש לצרף תמונות ולנמק ולהמתין והוא יצר קשר עם המלון ככה היתה לי התכתבות עם האתר . ציינתי שאני רוצה את הכסף בחזרה שקניתי חתול בשק ורק עוגמת נפש במקום להנות. חוויה שהיתה עבורי סיוט.
היתי קונה אוהבל ויושן בים המלח ונהנה יותר.היום בבוקר קבלתי מייל מרגיז מאותו אתר שקבל מייל מבית המלון שאומר ההואכל אכן היה לא טרי כי זה היה יום שבת .זה הגיוני ?גועל נפש!!! חלק מהחדרים אכן במצב כזה המלון היה מלא ולא היה אפשר לעשות כלום. בקיצור חלק מהדברים הוא מודה ובחלק מהדברים מתחמק.אותו אתר שרכשתי ממנו אמר לאחר מייל זה שהוא מבין שזו לא התשובה שרציתי לקבל אבל במקרה הזה הוא מסיים את המקרה ומצטער.
כאילו שניהם צוחקים עלי ? גם האתר שרכשתי ממנו וגם בית המלון ?
האתר נמצא בלונדון איך אני יכול לתבוע אותם ? האם אני יכול לתבוע את בית המלון שסיפק לי מוצר פגום ? הרי בסופו של דבר קניתי 2 לילות בים המלח המלון נתן שרות גרוע וסיוט אוכל לא טרי ויש לי מיילים של האתר ששלח לי את תשובת המלון שפשוט מאוד צוחק עלי . יש לי תמונות שצלמתי במכשיר הנייד שלי.
ואם מלון בארץ מציג את עצמו כ 5 כוכבים ומספק שרות כזה צריך להעמיד אותו במקום ולא על ידי ביקורת שגם הופתעתי לגלות מלא ביקורות קוטלות על שרות ויחס שלא ראוי לקבל לאחר שמשלמים במיטב כספם.
מה עלי לעשות האם אני יכול להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות נגד בית המלון דויד ריזורט וספא בים המלח ?
שלום,
באם אתה חושב שגרמם לך עוול אתה רשאי להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות כנגד הגורמים האחראיים.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר