שלום רב,
כפציינטית וותיקה של קופת חולים תמוה בעיני הדבר שקופת חולים לא רוצה לשלם את הסכום של 832 ש"ח עבור חדר מיון, והענין הוא כזה לאחר דלקת וסתימת שק הדמעות בעיני השמאלית ולאחר שטופלתי בבית החולים איכילוב חלה הרעה בעין זו קמתי בבוקר עם עין נפוחה מלאה במוגלה וזולגת ללא הרף, חרף ניסיוני באותו הבוקר לקבל רופא שיטפל או שיפנה אותי למחלקה בה טופלתי חרף הרעה משמעותית , לאחר מכן פניתי מיוזמתי למרפאת המאה למח' עיניים גם שם נטען שאין רופה וכולם מלאים..לאור מצבי ומהוראת הרופאים המטפלים שאצלם טופלתי ונאמר לי במפורשות שבכל הרעה לפנות מיידית אליהם, זו הפעם הראשונה שלקחתי את האחריות לגבי העין שלי ולאור מצבי ופניתי בלית ברירה למרפאת עיניים באיכילוב כי לא היית לי כל ברירה לכל מקום שפניתי לקבל רופא או עזרה נעניתי בשלילה שאין מקום...כעת, כשצריך לשלם את תשלום הבדיקה או כל הבדיקות במיון עיניים הקופה מסרבת לשלם בתואנה שלא קיבלתי הפנייה, הוסבר להם שהייתי בפני דילמה נוראית ובמצב שלא איפשר לי לקבל טיפול רפואי...מה גם שרופאת המשפחה גם היא הייתה מלאה ולא יכלה לקבל אותי ולפנים משורת הדין נתנה לי הפנייה לאחר כיומיים לאור מצבי שהיה...אך הקופה באופן מוזר מסרבת לקבל טיעונים אלו...יש לאמר שאף פעם לא קרה לי מקרה שכזה ואני המומה מתגובה זו. מה אתם מציעים לי לעשות כרגע ? ? האם לשלם לבית חולים מכספי ולהתחשבן עם הקופה דרך תביעות קטנות ? ? או לרדת מהנושא הזה ? ?
לתשובתכם אצפה.
בברכה רבה,
דבורי
שלום,
אני בהחלט מציע, כפי שהצעת, לשלם לבית החולים ולהגיש תביעה כנגד קופת החולים בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום רב,
תודה על תשובתך...הענין סודר בכל זאת וקופת החולים ספגה את מלוא התשלום, נימצאה פירצה מסויימת ומוצדקת שבה השתמשו ויכלו.
תודה וכל טוב,
דבורי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר