אני לא בטוחה אם זה הפורום הנכון אבל אני אנסה..
לאחר מספר דלקות, רופא השיניים הודיע לי כי עליי לעקור את 4 שיני הבינה שלי בהליך כירורגי. ברשותי ביטוח שיניים של דקלה, שמכסה חלקית עקירה אצל רופא פרטי, אך במרפאת שיניים באיכילוב יש כיסוי מלא.. במרץ 2015 ביקרתי במרפאת השיניים בתל אביב לצורך בדיקה וקביעת תור לעקירת שיני הבינה שלי. נקבעו לי תורים לאוקטובר ולנובמבר 2015 (!). ממש ברגע שיצאתי מהמרפאה לאחר העקירה הראשונה קיבלתי טלפון מהמרפאה, בו נאמר לי שממש ביום העקירה הבאה שלי כל המרפאה יוצאת ליום גיבוש ולכן העקירה לא תוכל להתבצע באותו יום. עוד נאמר לי שב1.12 המרפאה מפסיקה את עבודתה עם ביטוח שיניים דקלה, מה שאומר שאם ידחו לי את התור, עלות העקירה תהיה על חשבוני. כמובן שהתעצבנתי, זהו חוסר אחריות משווע של המרפאה לצאת ליום כיף שבוע לפני שהם מפסיקים לעבוד עם חברת הביטוח. המזכירה אמרה לי שהיא רשמה אותי ברשימת המתנה ואם יתפנה משהו יצרו איתי קשר.
אין ספק שהמקרה לא הגיוני בכלל, אם היה ברצוני לשלם עם העקירות לא הייתי ממתינה 7-8 חודשים לתור. מה האם יש משהו שביכולתי לעשות בכדי להבטיח את העקירה בכיסוי הביטוח?
שלום,
יש צורך לפנות למנהל המרפאה ולהגיע איתם לעמק השווה ולהסכמות בעניין טיפולי השיניים שלך. במידה ולא תגיעו להסכמה יש מקום להגיש תביעה כנגד מרפאת השיניים בעניין זה.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר