שלום לך
לפני יומיים רכשתי מאלבר - סניף ראשון רכב סיטרואן C4 דיזל שנת 2013 מס׳ רכב 7094913.
נתקלתי ברמאות שלא חשבתי שאי פעם ירמו אותי.
דיברתי עם סוכן בטלפון, הכל היה ברוח חברית וטובה, הוא שלח לי את הבדיקה של הרכב, אני הייתי מרוצה והגעתי לרכוש את הרכב מהסניף. קבענו בשעה 13:30.
כשהגעתי בשעה 2 חיכו לי שני מכוניות, מאותו דגם ומאותה שנה, באותו צבע. רכב אחד היה אחרי שטיפה והשני לא.
מכיוון שהרכב היה אחרי שטיפה שיערתי שזה הרכב המדובר, ניגשתי למשרד- דיסקסנו על המחיר הסופי ושילמתי.
מרוצה, עליתי על האוטו והתחלתי לסוע לכיוון צפון - לקרית מוצקין.
הגעתי הביתה בשעת לילה מאוחרת - פותח את המסמכים והבדיקות ומגלה שזו לא הבדיקה שהוצגה לי- אפילו לא קרוב.
נסער מאוד שלחתי הודעה לסוכן שאני מרגיש מרומה. למחרת יצרתי קשר עם הסניף ונאמר לי שאם אני רוצה את הרכב השני עליי להוסיף עוד כ 7,0000 ש״ח. החלטתי להניח לעניין עד שאיש מקצוע אמין אמר לי שלפי הבדיקה הרכב במצב לא טוב, וכנראה עבר תאונה קשה עקב פגיעה בקורת רוחב.
משום מה- דבריו לא נשמעו לי אמינים.
ניגשתי לסניף אלבר בצ׳ק פוסט והצגתי עצמי כאדם המעוניין לרכוש את הרכש השני. לאחר שיחה קצרה המחיר שהוגש לי הוא 67,000 ש״ח שזה בעצם 1000 ש״ח פחות מהמחיר ששילמתי !!!
התקשרתי למנהל בשם יאיר וכמובן שהוא התנער ואמר ש ״מעניין לו את התחת מה אמרו בסניף אחר״ (הכל מוקלט) ואמר שאין לו איך לעזור לי ואי אפשר להחליף את הרכב אחרי יומיים (על אף שהעברת הבעלות לא בוצעה).
אני מבקש שיחזרו אליי- אני מאוד מאוכזב, מרגיש מרומה ופגוע!
כל שאני רוצה, זה את הרכב השני- על אף שהוא זול יותר, אני מעוניין בו ללא שום החזר ההפרש הכספי
שלום,
במידה ואתה מעוניין בסיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמן לפנות אליי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר