אני נוסע מיישוב שנמצא קרוב לירושלים עד למרכז העיר הרבה פעמים. יש לי כרטיסיה ובכל ניקוב נסיעה אני מקבל נסיעה נוספת בתוך העיר עצמה באגד. במידה ואני רוצה לחזור ליישוב מירושלים יש לי אפשרות להשתמש בנסיעת המשך באגד ואז הקו שנוסע ליישוב בסופרבוס. כאשר אני עולה לאוטובוס של אגד אני אומר לנהג של אגד שאני רוצה המשך לסופרסוס והוא משתמש בניקוב של נסיעה ליישוב מתוך הכרטיסיה, בעקבות חוסר התאום במערכות של אגד וסופרבוס אני מגיע לסופרבוס ושוב פעם מנקבים לי נסיעה ברב קו בגלל שהנהג באגד לא ניקב טוב, מה שמתברר זה שיש לאגד קוד המשך שלא בתוקף אצל סופרבוס זמן רב. אפילו שיש לי קבלות הנהגים לא מוכנים להעלות אותי אלא אם כן אנקב שנית. הם תמיד מצדיקים אותנו אבל טוענים שאין להם מה לעשות ושצריך ללכת למשרדים לקבל החזר על התקלה. האם אני יכול לתבוע את אגד על הגניבה הזאת שלא מטופלת כבר כמה שנים כאשר מה שיש בידי זו רק ההוכחה האחרונה בקבלות?
שלום,
אתה רשאי להגיש תביעה כנגד חברת אגד כאשר היא אינה פועלת בהתאם לחוק.
אינני מכיר את הנוהל שאתה מדבר עליו ולכן אינני יודע האם החברה עוברת על החוק.
לא תוכל לזכות במשפט רק עם ראיות של הקבלות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר