ערב טוב.
בקצרה- הבן שלי היה במשפחתון פרטי והבת שלי הצטרפה אליו אחרי זמן מה. היה להם חוזה עד סוף שנה והכוונה היתה לחדש אותו בתחילת שנת הלימודים לשנה נוספת, אבל בגלל עיכוב טכני לא יצא. כשבועיים אחרי תחילת שנת הלימודים אמרנו לגננת שאנחנו שוקלים להוציא את הילדים משיקולים פרטיים ואכן בסוף חודש אוקטובר הילדים יצאו לגן אחר. היום היא מתקשרת אליי ומבקשת, על פי מה שכתוב בחוזה הראשון שנחתם, תשלום של חודש נוסף לשני הילדים. הטענה שלה זה שגם אם לא נחתם חוזה חדש החוזה הישן ממשיך (למרות שיש עליו תאריך של תחילת שנה וסוף שנה שזה סוף יוני). רציתי לדעת האם יש אמת בדברים שלה.
תודה רבה!
שלום,
אינני מבין מה כוונתך בהאם יש אמת בדבריה. אני לא שמעתי את דבריה.
עליכם לנהוג ולפעול בהתאם לאמור בהסכם/חוזה עליו חתמת מול הגן. אם כעת הגננת באה עם דרישות ששונות מהאמור בהסכם, היא מפרה את ההסכם ביניכם ולא את.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הטענה שלה זה שלמרות שלא חודש החוזה, החוזה הישן ממשיך למרות העובדה שהוא רק לשנה הקודמת, ועל סמך זה לתבוע אותנו
שלום,
עניתי על שאלתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
