אני לקוח של יופון כבר שנתיים לפני 5 חודשים הודיעה החברה שהיא עוברת להשתמש בתשתית של חברת פלאפון - היום החברה נמכרה לחברת פלאפון כבר בלי שהודיעו ללקוחות - וגם העלו את המחיר שאני משלם למחיר כפול ומבקשים דמי העברה אם אני מבקש לקבל מבצע או חבילה דבר שלא הייה בחברת יופון -ותנאים חדשים והתחיבויות בלי שאני מודע למה קורה -
השאלה כאן האם יש לי מה לתבוע ומה הפיצויים שאני יכול לקבל ולתבוע ?בנוסף לזה לפני 3 חודשים התחילו בעיות קליטה חמורות -בזמן שעברו לתשתית של פלאפון - הודעתי להם על הבעיות ובקשתי טיפול ושלחתי הודעות לתלונות הציבור והלקוחות ולא קיבלתי שום מענה ועברו/ נמכרו לפלאפון והיום אני מתקשר ולא יכול לקבל מי שיטפל בי -בנוסף לזה לא שלחו לי חשבוניות אני חוייבתי בחשבון הבנק על תשלום עבור מנוי - היום בדקתי את החשבוניות !? ומתברר לי שלא קיבלתי / לא שלחו אלי חשבוניות בחודשים האחרונים לא הבייתה ולא באימיל !
וגם התקשרתי לחברה לפני יומיים והנציגה אמרה שתחזור אלי כי צריכה לבדוק אם יש חשבוניות ועדיין לא קיבלתי תשובה ! . מה אני יכול לתבוע במקרה הזה שחברה מטעה לקוחות ומתחמקת מלקוחות ומתחמקת מאחריות ?
תודה
עיסא זאהי
שלום,
אני ממליץ לך לפנות לייעוץ משפטי בתביעות ייצוגיות בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר