שלום,
לאחרונה גיליתי שקופת חולים כללית מחייבת אותי עבור כרטיס מושלם זהב של ביתי הקטנה , שנולדה ב1.7.15 ללא הסכמתי ויידיעתי.
כאשר התקשרתי לברר את העניין מולם (לצערי לא הוקלטה השיחה) הם טוענים שיש להם במערכת סימון של הסכמה, ביקשתי לראות טופס חתום שבו הסכמתי הם אמרו שאין להם ויש רק את ההכסכמה המסומנת. לא יודעים גם מאיפה האישור. טוענים שיכול להיות מבית החולים, משרד הפנים, ביטוח לאומי.... שחתמתי על טופס...
לא רק שלא חתמתי על שום טופס כזה, התקשרתי לגופים וזה ממש לא קשור אליהם והם לא מחתימים על דברים כאילה.
אבל הם על דעת עצמם מרשים לעצמם ללא אישורי לגבות סכום כסף עבור כרטיס מושלם שלעולם לא דרשתי .
אני מממש כועסת, ומתקוממת מהתשובות, מהיחס ומהגניבה הזו!
אני ממש אשמח לייעוץ האם זה מתאים לתביעה קטנה ומה הסכום המקסימלי שאוכל לטבוע עבור הגנבה הזו.
הסכום שנגבה עבור כל חודש החל מחודש 7 הוא 6 שח. עבור כל חודש אבל זה לא עניין הסכום. העניין הוא שהם גובים ממני , ללא אישורי וללא שביקשתי את השירות הזה
שלום,
במקרה שאת מתארת אכן קמה עילת תביעה ותוכלי להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
היי,
אודה לתשובתך
1. תוכל להגיד לי מה הסכום שאני יכולה לתבוע והוא לא יראה הרבה מידי....
2. האם יש שירות חיינם לעזרה לכתיבת הכתב תביעה ואם אין מה עלות רק של עזרה בכתיבת כתב תביעה
3. את מי אני רושמת כנתבע? פשוט קופת חולים כללית?
שלום,
1. לא אינני יודע מהו סכום התביעה הראוי. כדי לקבוע זאת עליי לעיין במסמכים ובראיות שבידיך.
2. אינני יודע האם קיים שירות חינם לכתיבת כתבי תביעות. תוכלי לפנות לבית המשפט ולברר זאת שם. אינני רשאי לפרסם סכומים באינטרנט.
3. עליך לתבוע את מי שגרם לעוול. עליך לציין את השם המלא והאמיתי של הנתבעת כולל מס' ח.פ. או ע.מ. וכל הפרטים הרלוונטים.
אין לי שום הוכחות ומסמכים כי לא אישרתי/חתמתי על כלום,
בנוסף מה זאת אומרת של מלא של הנתבע/ת? זה קופת חולים כללית מה אני אמורה לרשום? אין לי מישהו ספציפי...
שלום,
כדי לתבוע גורם מסויים יש לדעת את כל הפרטים אודותיו כולל השם המלא והאמיתי, מספר חברה כתובת ועוד.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר