היי קוראים לי דניס נרשמתי לפני שנה וחצי בערך לקורס שהוא מורכב משני חלקים.החלק הראשון מורכב מ10 מפגשים כל אחד בן שלוש שעות והחלק השני מורכב מ7 חלקים גם בני שלוש שעות שילמתי 5-7 אלף בתשלומים,עשיתי את החלק הראשון ואת החלק השני מעולם לא עשיתי...ראיתי שלא מתאים לי ושזה לא מה שחשבתי אז לא פניתי אליהם לגבי הרשמות לחלק השני ויש לציין שהם גם לא חזרו אליי במשך חצי שנה או יותר...התקשרתי אליהם וביקשתי שיפסיקו להוריד לי את התשלומים כל חודש כי לא עשיתי את הקורס השני וכעת אני גם לא מעוניין,משהם סירבו אמרתי להם שלא חתמתי על כלום ושאיני מעוניין לשלם על משהו שלא עשיתי אותו,אמרו לי שהשיחות שלהם מוקלטות ושאין על מה לדבר הם לא מוכנים להפסיק להוריד את התשלום החודשי מהחשבון שלי,הייתי רוצה לדעת אם יש לי דרך לגרום להם להפסיק להוריד ממני כסף על חלק בקורס שלא עשיתי
שלום,
חסרים הרבה נתונים כדי שאוכל לענות על שאלתך. בכל מקרה ובמידה ואתה מעוניין לבטל עסקה תוכל לעשות זאת באמצעות הגשת תביעת ביטול עסקה בהליך של תביעות קטנות, אך יש צורך לבחון האם יש לך עילת תביעה לשם כך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אילו פרטים אתה צריך לדעת בשביל להגיד האם יש לי טעם לנסות לגרום להם להפסיק להוריד ממני כסף?אשמח לענות על הכל
שלום,
יש צורך בהסכם עליו חתמת מולם, בהתכתבויות ביניכם (במידה ויש), בשיחות הטלפון ביניכם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר