שלום רב,
נקבע לי דיון בבית משפט לתביעות קטנות בשל תביעה שהגשתי נגד חנות. כיום וחצי לפני הדיון פנתה אלי מזכירת בית המשפט ואמרה לי כי הנתבעת מבקשת לדחות את הדיון בכחמישה חודשים עקב אישפוז. בנוסף, היא אמרה לי שהשופט מעוניין לשמוע את דעתי בעניין (לא הבנתי את מהות הבקשה הזו, שכן איני רופאה ואיני שופט, ואין ביכולתי לקבוע כי יש לאלץ אדם מאושפז להגיע לדיון- אך המזכירה התעקשה שזכותי להתנגד או להביע כל דעה, היא תעביר את תגובתי לשופט והיא תודיע לי מה הוא החליט). כתבתי שאיני מעוניינת לדחות את הדיון בפרק זמן כזה, ובהתראה כזו קצרה- שכן כבר התארגנתי מבחינת היעדרות מהעבודה, ושלא תבעתי אדם פרטי אלא חנות, ומבחינתי יכול להגיע כל נציג אחר. לאחר שעה קיבלתי הודעה כי השופט החליט לא לדחות את הדיון, לקיימו כפי שנקבע מראש, ושאני מתבקשת להגיע בזמן. הגעתי לבית המשפט בבוקר הדיון, כשעה לפני מועדו, וברגע שהגעתי- קיבלתי טלפון מאותה מזכירה, שאתמול בערב השופט שינה את דעתו, החליט לדחות את הדיון ואני מתבקשת לא להגיע. אני כבר הייתי במקום. שאלתי היא: מה הן האפשרויות העומדות בפני מבחינת פיצוי עבור יום העבודה שהפסדתי סתם? מי שאמור לשלם לי על כך? הנתבע? בית המשפט? מה עלי לעשות?- תודה
שלום,
אני חייב לציין שמה שאת מתארת מוזר ביותר. בתשובה לשאלתך, ביום הדיון אליך להזכיר לשופט את המקרה שארע כדי לחייב את הצד השני לפצות אותך על הפסד יום העבודה ודחיית התביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר