רכשתי מטבח מחברה ידועה, ולאחר השלב הראשון של ההתקנה נמצאו בו מספר פגמים. פניתי לחברה, הם לא הכירו באחריות ואחרי דין ודברים הגענו למצב בו הודעתי להם בכתב שאתבע אותם אם לא יפצו אותי על הליקויים. הם לא הגיבו.
הטירחה הכרוכה בתיקון הליקויים גדולה (פירוק חצי מטבח, כולל חיפויי קיר ושיש) והטירחה בהחזרת מטבח שלם עצומה ולכן לא אדרוש תיקון או ביטול עיסקה אלא בכוונתי לתבוע פיצוי על הליקויים בתביעות קטנות.
הבעיה היא שבינתיים המטבח מתקן חלקית, כלומר בלי קשר לליקויים נדרש לבצע השלמת התקנה. החברה לא מתכחשת לזה, אבל אני חוששת שעכשיו אחרי שאיימתי בתביעה, אם אזמין אותם להשלמת התקנה הם יתנו את השלמת ההתקנה בכך שאוותר על התביעה, או שישאירו אותי עם מטבח לא נוח עד אחרי שאתבע ובית המשפט יכריע.
השאלה היא: איך ניתן לדרוש השלמת התקנה עכשיו, בלי לוותר על היכולת לתבוע פיצוי על הליקויים?
המון תודה
שלום,
לא צריך להיות כל קשר בין הדברים. על החברה לסיים את העבודה אליה התחייבה וצריכה לתקן את הדרוש תיקון. לאחר שהחברה תסיים את הדברים תוכל להגיש את תביעתך.
בפועל היה עליך להמתין עד לסיום התיקונים (בלי איומים) ולתבוע בסוף התהליך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר