שלום רב,
לפני כחצי שנה התנתקתי משרותי חברת HOT לאחר שלא הייתי מרוצה מהשרות והמוצר.
במהלך כל התקופה מהמעבר לחברה המתחרה מתקשרים אלי נציגים מחברת HOT בתדירות גבוהה ומנסים לשכנע אותי לחזור אליהם.
ביקשתי מספר פעמים שלא יתקשרו אלי יותר ושיסירו אותי מרשימת הדיוור והטלפונים שלהם.
ברשותי הקלטות מ-3 שיחות שהתקבלו מנציגי החברה בהן אני מבקש מהם לא לפנות אלי יותר ולצערי זה לא עוזר.
האם יש לי כלים לתבוע את החברה על הטרדה?
תודה מראש
יהב
יהב שלום,
תופעת ההטרדות הטלפוניות של חברות שונות לצערי נפוצה ומוכרת. במקרה ובו השיחות השיחה טלפונית מחברה מסחרית מכילות מסר מוקלט אזי, ככל הנראה, עונה על הגדרת "חוק הספאם", ומהווה הפצה אסורה.
יחד עם זאת, ככל ומדובר בשיחות טלפוניות של נציג שירות (מענה אנושי), הנ"ל אינו נכלל על הגדרת חוק הספאם. למעט פסיקה (שאינה מחייבת) שהכירה בכך בעבר.
למרות זאת, ההטרדות הנ"ל בהחלט יכולות להוות הפרת הוראה שתקנה לנפגע עילה לתביעת פיצוי כספי בגין הטרדה- חשוב מאוד לתעד ע"מ שיהיו לכך ראיות, ככל שתצטרך, ורצוי לשלוח לחברה בדואר רשום דרישה להפסיק את ההטרדה, ומכתב זה יוכל להוות ראיה בבית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר