שלום, שמי עדי מזרחי.
לפני כחודשיים הצטרפתי למנוי מפעל הפיס, הוסבר לי בשיחה כי ניתן לנתק את המנוי מתי שארצה, הועברתי למנהל לסכם את הצטרפותי. בשיחה הזאת נאמר שהמנוי ל3 חודשים. אך בשיחה הקודמת עם הנציגה הוסבר כי ניתן לנתק. היום בתאריך 23.12 רציתי לנתק את המנוי. נציגה השירות שלהם טענה כי לא ניתן לנתק את המנוי עד תום 3 חודשים ואם אתנתק יש כנס- הסברתי לה כי אין דבר כזה התייחבות לחברה כיום על פי חוק. טוענת כי יש בזכותכם לחייב אותי דמי יציאה. האם הדבר נכון?
שלום עדי,
את טוענת שהסברת לנציגת השירות מהו החוק, כך שאינני מבין מדוע כעת את שואלת מה קובע החוק אם בדקת זאת ואף הצגת את הדברים לנציגה. אינני יודע לאיזה חוק את מתכוונת.
החוקים הקובעים ביטול עסקה הינם חוק הגנת הצרכן ותקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה). אני מניח שה"חוק" שאת מדברת עליו חל רק על חברות סלולאר. חברות סלולאר אינן יכולות לכבול את הלקוח לשנים רבות (כפי שארע בעבר).
בכל מקרה כדי לבטל את העסקה (אינני יודע איך עשית אותה) עליך לפעול בהתאם לחוק הגנת הצרכן והתקנות שהותקנו בעיקבותיו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר