שלום רב.
במהלך חיפוש ריהוט לדירה החדשה אותה אני שוכר מצאתי באתר של רשת "ACE" כוורת 2*3 עם שתי דלתות ב - 169.99 ש"ח.
ביקרתי בסניף נתניה, שם נאמר לי שאזל להם במלאי ואף הפנו אותי לסניף הקרוב ביותר בו קיים המוצר.
כאשר הגעתי לסניף האחראי אמר כי המבצע לא הגיוני לו והוא מוכן להביא מחיר מבצע על כוורת ללא דלתות בלבד. יש לציין כי בקופת הסניף לאחר בירור ול הקופאית יחד עם ה אחראי נמצא כי המבצע הוא אכן על הכוורת עם שתי דלתות (באותו יום הייתי בשני סניפי אייס שונים בהם היה קיים המבצע אך אזל המלאי).
לאחר שסירבתי לקנות את המוצר התעצבן עליי אותו אחראי בטענות שאני "רוכב על מבצעים" (או משהו בסגנון).
אשמח לדעת אם יש עילה לתביעה ואם כן על כמה?
שלום,
כן, יש עילה לתביעה במקרה אותו אתה מתאר, אך לפני הכמה, עליך לבדוק האם יש לך את כל הראיות כדי להוכיח את טענותיך בבית המשפט.
האם תיעדת את האירוע ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
יש לי קבלות שמראות את ההתנהלות שלי לאורך כל היום.
כולל קבלה שהיא מסניף "home center" שפיים שאליו הגעתי ישר אחרי התקרית ב "ACE". (הם במרחק מטרים ספורים)
אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל יש לי רשימה של כל המוצרים שרציתי לקנות (וקניתי) ותמונות של כל המוצרים כולל הכוורת המדוברת מאתר "ACE" אותה אגב, אם תחפש עכשיו לא תמצא (הם הורידו מהאתר).
לצערי אין לי תיעוד מהתקרית אבל אח שלי נכח לכל אורכה ולפחות שלושה עובדים מהחנות מודעים לכל הפרטים.
אז נדמה שעניתי על שאלתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר