שלום רב, רציתי להתייעץ. לפני כמספר ימים ביצעתי הזמנה דרך אתר תירות ״הוטלס״ למלון בטבריה לליל הסדר הקרוב. לאחר מילוי כל הפרטים וכפי שמופיע באתר קיבלתי אישור מידי להזמנה. האישור נשלח אלי בנוסף גם למייל. לפני זה היתה לי הזמנה למלון אירוח אחר אבל העדפתי את המלון בטבריה אז לאחר קבלת האישור ביטלתי את ההזמנה למלון האחר שהוזמן קודם לכן. בנוסף מספר ימים אחרי הזמנת המלון בטבריה יצרתי קשר עם מוקד ההזמנות של אתר ״הוטלס״ שהפנו אותי למוקד הזמנות של המלון הספציפי שאישר בפני שיש הזמנה והכל רשום. חשוב לי לציין מדובר בהזמנה יחסית גדולה של 5 חדרים.
היום (לאחר שאתמול אישרו לי שההזמנה מאושרת והכל רשום) יצרו איתי קשר מאתר ״הוטלס״ ובהמשך מהמלון עצמו וטענו שהיתה טעות והמלון בתפוסה מלאה והם לא יכולים לכבד את ההזמנה שלי למרות שהם אישרו אותה. וכל אופציה אירוח במקום אחר מייקרת משמעותית את עלות האירוח.
עכשיו אני נתקעתי עם הזמנה קודמת שאני ביטלתי (על סמך הזמנה אחרת שאושרה לי) והזמנה שניה שהסוכן והמלון ביטלו לי לאחר שהם אישרו אותה. שאלתי היא, האם יש פה עילה לתביעה? ואם כן מה העילה?
שלום,
בוודאי שיש פה עילות לתביעה במקרה זה ועילות התביעה הן רבות.
רשלנות ומס' עילות נוסף בתחום הנזיקין, הפרת הסכם, חוסר תום לב ומספר עילות נוספות בחוק החוזים, מס' עילות לפי חוק הגנת הצרכן והיד עוד נטויה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר