אשתי קנתה נעלים רחבות לצורך מדרסים היא בקשה מי המוכר שהיא צריכה להראות את זה להיא שעשתה שם את המדרסים לצורך שהיא נותנת אחריות על המדרסים וצרים להראת לה את זה לפני לבדוק עם זה מטעים אז אנחנו היבאנו לו 2 שקים ואמרנו לו מה יהיה שעם היא תגיד שזה לא מטיאם אז נוכל לאחזיר ואנחנו נקבל את השקים חזרה אז הוא אומר לא אתם תוכלו להחליף אז אמרנו ועם אנחנו לא יאהב את זה נוכל להחזיר אז הוא אמר לו ואז הוא אומר שעד שעתיים אפשר לבוא להחליף
ואז היא של המדרסים אמרה שצריך מידא יותר קטנה
אז חוזרים לחנות אז הוא מתכיל להתווקח את לא צריכה מידא יותר קטנה ואשתי אומרת אני כן צריכה כך אמרה לי היא מי המדרסים ולא יהיה לי אחריות על זה מה זה שוה לי אז הוא אומר אין לי אז אשתי אומרת לו בגלל שאין לך אתה אומר לי שאני לא צריך מידה יותר קטנה אז הוא אומר את לא תמצאי אין בכלל להסיג
אז הוא היצלח לשכנע קצת את אשתי הוא אומר שלא צריך ואני מבין יותר טוב אז אשתי הלבישה את זה והלכה לבית שזה מרחק של פחות מק"מ 1 ואשתי רואה חביבי זה לא טוב לי היא חוזרה זה לא מטעים לי אני רוצה להחזיר אז הוא לא אני לא מוכר יד שניה אף אחד לא ירצה לקנות
ההשאלה עם אני יכול לבטל את השקים ולהניח לו את הנעלים ולהגיד לו ביי ביי מבחינת החוק כמובן
עם תוכלו לענות לי מה שיותר מהר זה יעזור לי זה ממש טרי הכול כרע היום
תודה מראש
שלום,
לא אינך יכול לבטל את העסקה על דעת עצמך (להחזיר את המדרסים ולבטל את הצ'קים). תוכל למצוא את כללי ביטול עסקה בתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה).
לפי מה שהבנתי במקרה שאתה מתאר בוצעה הזמנה מיוחדת ולכן לא ניתן לבטל את העסקה בהתאם לתקנות, אך תוכל להגיש תביעה לביטול עיסקה בבית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר